Femeile …10 lucruri care le fac imposibile in fata barbatilor

Femeile sunt adesea etichetate ca fiind complicate. Se spune ca misterele ce se ascund in inimile lor sunt adesea la fel de adanci si de nepatruns ca si adancurile unui ocean. Dar de ce mai exact sunt femeile atat de complicate? Iata 10 dintre motive:starshiners.ro%20

Experimeteaza o multime de schimbari biologice

Biologic, femeile trec prim mai multe schimbari in cursul unei singure luni. La finalul fiecarui ciclu menstrual pana la perioada ovulatiei si din nou pana la inceputul unui nou ciclu menstrual, corpul unei femei experimenteaza schimbari hormonale si biologice care au efect asupra lor. Sub influenta unor asemenea hormoni, femeile se comporta diferit si asta face comportamentul lor atat de „complicat” si „complex”.

Gandesc cu inimile

Foarte multe complicatii vin din faptul ca femeile „gandesc” mai degraba cu inimile decat cu mintea. Ele au tendinta de a deveni emotive foarte repede. Emotiile fac femeile si mai complicate.

Fac mai multe lucruri deodata

Femeile trebuie adesea sa faca fata problemelor profesionale dar si celor personale. Sunt in mai multe locuri in acelasi timp. Joaca mai multe roluri deodata: sotie, mama, fiica, sora, angajat etc. Aceste roluri adauga complexitate comportamentului lor.

Femeile acorda prioritate problemelor triviale

Este in natura femeilor sa acorde prioritate problemelor triviale. Micile lucuri joaca un rol foarte mare pentru femei, in timp ce pentru barbati ele nici nu conteaza. De aceea, cand au o problema, barbatii spun ca nu inseamna nimic pentru ca mai apoi sa gaseasca totul atat de complicat.

Nu pot lasa trecutul in urma

Trecutul vine din spate si le urmareste, intervine in vietile lor prezente si viitoare, facand comportamentul lor atat de dificil incat barbatilor le este imposibil sa faca conexiunea intre confruntarile din trecut cu escaladarile din prezent.lamonza.ro/

Femeile fac mereu comparatii

Fie ca este vorba de ele sau de sotii lor, femeile compara si judeca intotdeauna. Acest lucru adauga si mai multa complexitate comportamentului si interactiunilor lor zilnice.

Femeile sunt foarte critice in ceea ce le priveste

Crezi sau nu, femeile sunt foarte critice in ceea ce le priveste. Ele sunt foarte dure cu ele insele, de la felul in care arata pana la comportamentul emotional. Acest lucru le face foarte dificile si complicate.

Femeile fac lumea sa graviteze in jurul lor

Femeile acorda foarte multa prioritate relatiilor si sunt ranite usor atunci cand ceilalti nu raspund in acelasi fel.

Nu exista un raspuns corectastratex.ro

Daca intreaba un barbat „Sunt grasa?” si acesta ii raspunde „Nu”,  este considerat mincinos, iar daca raspunde „Da”, atunci este considerat grosolan.

Au multe asteptari

Din moment ce femeile fac o multime de lucruri, ele se asteapta ca si ceilalti sa faca la fel. Insa de obicei aceste asteptari nu le sunt indeplinite, mai ales cele emotionale. Aceste lucruri le ranesc si cred ca ceilalti ar trebui sa inteleaga. De aceea femeile nu spun direct ceea ce nu este bine. Asa ca barbatii se intreaba ce e in neregula si sfarsesc in a eticheta femeile ca fiind „complicate”.

Fiecare „complicatie” are o cale de a fi mai simpla, asa este si in cazul femeilor. Iar daca fiecare barbat ar incerca sa inteleaga, orice femeie ar deveni mai putin complicata.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro