Câteva idei simple de improvizație pentru a te menține în formă cu bebe alături

Exercitii fizice cu bebe mic acasa? Meh … pare greu. Eu sunt prima pe lista nonsportivelor si multa vreme am imbratisat ideea ca, exceptand sportivele, o mamica nu prea da pe la sala.
Exercitii acasa?
Dar cine are timp să se antreneze cu copilul alaturi care alerga și/sau țipa pentru a vă atrage atenția?
Bun, permiteți-mi să vă spun cum am facut eu, nimic nou, nimic revelator, insa s-ar putea sa te incurajeze.

 

Cum avem timp si posibilitati limitate, trebuie să facem cumva.chicco.ro
În primul rând, poti incepe cu ceva usor: cum ar fi să urcati scările în loc de lift, să mergeți cu bicicleta pentru a face mici cumparaturi (si ce buna economie de bani, apropo!)
Dar stii ce poate fi cel mai fain? Sa tr joci cu copiii tăi! Dacă ai un copil, danseaza cu el pe șold, sari (încet) și în timp ce el sau ea se află in marsupiu, sau puteti face stretching pe salteluta de activitati. Dacă vă aflați pe un scaun, puneți genunchii împreună și ridicați burtica în timp ce vă ridicați picioarele. Aceste exercitii sunt uimitoare pentru a vă ajuta burtica să revina ca inainte! Există mai multe rutine care necesită doar câteva minute din timpul nostru prea limitat și prea prețios, dar se poate, nu există scuze! Exemplu, cand il tii cu bratele in aer pentru a-l distra, o poti face in serii de cate 8. Numara-le cu voce tare si gafaie zgomotos, pentru el va fi un joc grozav.

Eu am profitat de lungile plimbari pe terasa inainte de somn, si in timp de il leganam pe umeri, faceam pas articulat sau flechicco.ro

xiuni pe gambe. Nu va spun ce mult ii placea, ca simtea ritmicitatea si adormea imediat.
Exercițiul fizic pentru tine este o activitate bine-venita si pentru copilul tau, pentru sănătate și energie. Da, aceeași energie de care avem cu toate pentru copiii noștri.
Fă-o in orice moment, fa-o incepand de acum!

Oh, Doamne, era cat pe ce sa uit. Incepe un nou sezon din ”Mami danseaza” in Oradea, cu Cornelia Culda. E vorba de un program excelent de zumba fitness cu bebelusii la purtator. Daca esti din Oradea, poti accesa detalii aici.

Scris de Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro