3 carti de bază în alimentatia bebelușului, diversificare si înţărcare

1. Ghidul complet pentru întarcatul bebelușului- rapid si usor

Cuprinde tot ce trebuie sa stii despre alimentația bebelușului în primul an de viata, diversificare si noțiuni generale însoțite de 100 de rețete simple si sigure pentru bebelușul tău.

O recomand prima dată pentru că e cuprinzătoare, simplu de parcurs, nu necesită lecturare, se poate citi putin cate putin in fiecare zi, chiar si de catre cei mai ocupați dintre părinți.

O găsiți aici: vezi pret pe carturesti.ro

2. Alimentația și sănătatea copilului – Elena Pridie

Autoarea acestei cărți porneste de la ideea că valoarea cea mai mare în viața omului o au copii, iar sănătatea acestora e strâns legată de alimentația pe care le-o oferim. Având această responsabilitate enormă pe umeri, consideră ea ca suntem datori să învățăm tot ce este sănătos și nesănătos pentru copii, ca sa ii protejăm într-o lume plină de maladii ale secolului care pornesc de la alimentație proasta.

E o carte valoroasă si plina de informații noi, nu doar cele care le găsim pe internet.

O puteti gasi aici: apasă aici

3. Cum să-ți hrănesti copilul – de la laptele matern la diversificare – Louise Lambert – Lagace

Cartea aduce mai multe ponturi si informatii usor de asimilat de catre părinte, scrise pe inteles si usor de retinut. Apoi sunt exemplificate rețete pentru bebelusi, la fel de usor de facut.

Autoarea este o reputata nutriţionistă din Canada, care s-a făcut remarcată prin numeroase publicații pe această temă, conduce o clinică de nutritie din Montreal.

Aceasta am comandat-o daca imi amintesc bine de aici, dar am gasit-o si aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro