Cadouri de moș | 5 recomandări de cadouri și jucării inteligente

Puzzle cu antonimePrimele mele descoperiri – 24 luni +

Copilul meu a invatat repede din ele, sunt usor de inteles. Se gasesc la Noriel, cu 20 lei (link aici). Au 24 de piese mari si rezistente (eu detest piesele de puzzle care se pot îndoi si rupe usor). Au animații plăcute și sunt usor de inteles de către copil.

Puzzle magnetic de la Play-Active 3a+

Contine 77 de piese magnetice, cartonașe și componente pentru a reproduce fețe de la diverse personaje.

L-am luat împreună cu alte câteva jucării mega-faine, pe care le găsiți saptamana asta la Lidl. Este jocul preferat al.copilului meu, din ultima perioadă.

Jucărie de împins din lemn – figurina Clown

Una dintre jocurile clasice, istorice as putea spune, care iată, dăinuiesc grație trendului jucăriilor din lemn, care a revenit ultimii ani, si sper să rămână mereu!

Jucărie simplă dar cu foarte multe beneficii pentru dezvoltarea cognitivă a copilului. O găsiți la aici (click) costa 55 lei si durează o viață.

Cizmulite din cauciuc

Pentru ca nu ne așteptăm să fie doar zăpadă curată, ci stim că se topește, mai o baltă, mai o ploaie rece… avem nevoie de cizmulițe. Știu că piticii nu sunt încântați să primească haine și pantofi, dar cred ca cizmulitele astea care ii fac sa se gândească la spiriduși, le-ar pica dragi oricui.

Noi acestea le-am primit cadou, dar stiu ca se gasesc aici (click) un site pe care il recomand cu încredere!

Cele mai iubite si căutate carti de copii, ale anului: Ursulet este timid si Ursulet este bun cu ceilalți.

O lecție de bunătate, dar mai ales, un instrument extraordinar pentru părinți în sprijinul educației socio-efectivă pe care le-o da zi de zi copiilor. Sunt 2, „Ursulet este timid” si „Ursulet este bun”. Una se află în living, alături de ursuletul lui de plus preferat, iar cealaltă sus, alături de lecturile de seară. Recomand din inimă!

Le puteti comanda de pelibris (click aici)

notino.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro