Diverse

Interviu Gabriel Schonthaler, solist vocal | 100 de artiști la 100 de ani de România

Un nou interviu plin de informații interesante este publicat în cadrul campaniei, 100 de artiști la 100 de ani de România. Protagonistul este Gabriel Schonthaler, solist de muzică populară și ușoară, pe care îl puteți contacta pentru evenimente, spectacole, concerte, pe Bursa de Artiștilor, click aici.

 

Spune-ne în câteva cuvinte cine ești și care este talentul tău?

 

Numele meu este Gabriel Schonthaler, sunt pasionat de muzică și sunt un solist vocal din Râmnicu Vâlcea. Genurile muzicale abordate în prezent sunt folclor și muzică ușoară.

 

 

Sigur ai 3 calități care te recomandă în fața publicului și a clienților. Care ar fi acelea?

 

Fiind un domeniu în care iei contact direct cu publicul și părerea acestuia iți creează oarecum profilul, cele mai importante calități pe care consider că le am și ar trebui să le aibă oricine activează în acest domeniu sunt : sociabilitatea, modestia și seriozitatea.

 

 

 

De la ce vârsta practici ceea ce faci în prezent?

 

Activitatea mea muzicală a început în jurul varstei de 16 ani.

 

 

 

Cum ți-ai descoperit acest talent?

 

Părinții sunt cei care m-au îndrumat pe această cale. La început mi-au achiziționat o orgă, pe care am început să studiez sub îndrumarea unui domn profesor din cadrul Școlii Populare de Arte din Râmnicu Vâlcea, dar ulterior am realizat că nu calea instrumentului este cea pe care vreau să o urmez. La varsta de 18 ani, am început să cânt cu vocea, ce-i drept un gen muzical care nu-mi făcea cinste, dar nu mi-e rușine să recunosc. A urmat o perioadă de cațiva ani în care am cântat manele în cluburi și discoteci. A fost o perioada grea, deoarece fiind la început de drum a trebuit să muncesc foarte mult, de cele mai multe ori benevol și să caut sămi consolidez relații cu cei buni din acest domeniu (știm cu toții că meseria se fură sau se învață de la cei mai buni).

 

 

Ce sfat ai să le dai celor care ar dori să înceapă o carieră în acest domeniu?

 

    Sfatul meu pentru cei care vor să înceapă o carieră în acest domeniu este să aibă în primul rând răbdare, să fie determinați, ambițioși și să fie într-un proces continuu de cunoaștere.

 

 

Care crezi că sunt calitățile esențiale ale unui profesionist în acest domeniu?

 

În domeniul muzicii, trebuie să ai foarte multe calități, însă dacă dorești să tinzi spre profesionalism trebuie să atingi culmile perfecțiunii ( un obiectiv greu de atins, dar nu imposibil).

 

Pe o scară de la 1 la 10, cât de sus consideri că ai ajuns pentru atingerea propriilor tale obiective în cariera artistică?

 

La fiecare început de an îmi propun un obiectiv si constat cu mândrie că de fiecare dată am reusit să duc la bun sfârsit ceea ce mi-am propus. Mai am multe de învățat și voi avea toată viața. Oamenii se schimbă, vin generații noi care au alte preferințe; trebuie să fiu tot timpul la curent cu tot ceea ce este nou și cu ceea ce se caută. Pe o scară de la 1 la 10, consider ca treapta cu numărul 6 este cea pe care mă situez în momentul de față.

 

 

Ne poți spune cum influențează cariera viața ta personală?

 

Viața profesională se îmbină plăcut cu cea personală, deoarece soția mi-a acceptat meseria cu tot ceea ce implică aceasta. Sunt sărbători pe care nu le-am petrecut cu famila pentru ca a trebuit să-i fac pe alții fericiți; sunt concedii pe care le-am ratat pentru ca am avut de onorat evenimente; sunt nopți pe care soția le-a pierdut cot la cot cu mine gândindu-se dacă sunt bine acolo unde mă aflam ca să-mi desfășor activitatea. Sunt conștient că nu este deloc ușor să ai un partener care activează în acest domeniu, tocmai de aceea îi port un deosebit respect soției mele și îi sunt recunoscător.

 

Ai avut și momente critice care ai putea spune că te-au descurajat sau te-au dat înapoi? Care au fost acelea?

 

Am avut și momente critice…aș minți dacă aș spune că totul a decurs conform așteptărilor mele. Dezamăgirile au venit din partea cărora m-aș fi așteptat mai puțin, însa am trecut cu bine peste tot. ÎI mulțumesc lui Dumnezeu că sunt tânăr, sănătos și cu putere de muncă. Aceste episoade neplăcute nu au făcut altceva decât să-mi sporeasca ambiția și să îmi dea și mai multă încredere în mine.

 

Ai avut vreun sprijin în carieră ta artistică? Cui ai să îi mulțumești în mod special?

 

Pentru ceea ce sunt astazi, îi sunt dator lui Dumnezeu pentru că el mi-a oferit oamenii minunați care îmi sunt alături și mă sprijină în tot ceea ce fac.

 

Ce proiecte interesante desfășor în prezent? Pe unde te găsim?

 

    Pe Gabriel Schonthaler îl găsiți pe pagina oficială : Gabriel Schonthaler Oficial.

 

 

 Pe Gabriel Schonthaler îl găsiți pe Bursa de Artiști, unde îl puteți contacta pentru evenimentele voastre.

 

Related posts
Diverse

Cum este interpretat zambetul unui vânzător? Persuasiune si limbajul trupului, capitoul V

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiverse

Update Campania Usi deschise femeilor - evenimente, proiecte și obiective

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiversePractici financiare

Ieșim la masă cu clienții sau nu? Bune maniere în afaceri - fragement din Modulul 3

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiversePractici financiare

Tehnici de persuasiune in relatia cu clientii | Modulul II - Scoala de business Gaminvest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro