Consultatii si servicii de pediatrie GRATUITE toata luna ianuarie si februarie

Potrivit studiilor Societăţii Române de Pediatrie, tot mai mulţi părinţi apelează la informaţii neavizate găsite pe internet atunci când doresc să îşi îngrijească micuţii. Procedând astfel, îi expun pe copii la numeroase pericole reale.

La Medlife Oradea, în lunile ianuarie şi februarie 2019, serviciile de pediatrie sunt complet GRATUITE! Părinţii pot primi sfatul direct al unui medic specialist pediatru, iar copiii pot beneficia de o evaluare clinică complexă, eliminând astfel cele mai multe riscuri.

Programează din timp o consultație pentru copilul tău, la telefon 0259 960.

Deasemea, gasiti la MedLife pachete screening afectiuni tiroidinene

Tiroida este una dintre cele mai importante glande ale corpului. Atunci când tiroida funcţionează incorect, poate determina, printre altele, o stare de nervozitate şi oboseală, slăbiciune musculară, pierderea sau creşterea greutăţii, deficienţe de memorie şi modificarea fluxului menstrual.

Deși afecțiunile glandei tiroide sunt neplăcute și provoacă disconfort, cele mai multe dintre ele pot fi controlate eficient dacă sunt diagnosticate la timp şi tratate corespunzător.

La MedLife Oradea, beneficiezi toată luna ianuarie de consultaţie + ecografie tiroidă + analiză TPO, la preţul promoțional de 200 lei (preţ întreg 310 lei)!

Sună la 0259 960 şi programează-te la unul dintre specialiştii noştri endocrinologi: Dr. Pangalos Doris sau Dr. Saupe Mărioara.

Cancerul colorectal este al doilea cel mai frecvent cancer diagnosticat în rândul adulţilor din Europa. Mai mult, studii ştiinţifice recente arată o creştere a incidenţei acestui tip de cancer în rândul adulţilor tineri, vârsta de screening scăzând de la 50, la 45 de ani.

Printre simptome se numără: prezenţa sângelui în scaun, modificări de formă şi/sau consistenţă a scaunului, disconfort în timpul defecaţiei, balonări şi dureri abdominale. Totuşi, în stadiul precoce al cancerului colorectal, aceste simptome sunt rare.

Recomandarea pentru cei vizaţi este screeningul regulat, fie cu un test de scaun cu sensibilitate ridicată, fie cu un examen structural (vizual). De aceea, am pregătit o campanie de screening a cancerului colorectal.

Toată luna ianuarie, pachetul Consult + Ecografie va avea un preţ promoţional de 145 lei!

Medicii care vor consulta în cadrul acestei campanii sunt: Dr. Bancsik Raluca, Dr. Cosma Tunde şi Dr. Nouphal Abdul. Pentru o programare, sună la 0259 960.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro