Diverse

Activități gratuite pentru copii cu diabet din Oradea

Se întâmplă lucruri minunate în Oradea. Oamenii se organizează şi oferă clipe de fericire unor copii care au parte de greutăţi care îi maturizează mult prea devreme: Activități gratuite pentru copii cu diabet din Oradea

„Făuritorii de zâmbete” este un proiect derulat de Asociaţia Love Bihor, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Bihor şi Muzeul oraşului Oradea- Complex cultural. adresându-se copiilor cu diabet, cu vârsta între 8-12 ani.

Proiectul constă în 6 întâlniri, care vor avea loc în: 16.02, 09.03, 30.03, 20.04, 18.05, 01.06, în intervalul orar 11-17, la Centrul de Tineret Oradea, Cetate Oradea, corp B, parter.

În cadrul activităţilor se vor desfăşura: ateliere de dezvoltare personală, lucru manual, dans, muzică, jocuri de societate, vânătoare de comori, tir cu arcul, călărie, excursii.

Sursa: Facebook Love Bihor

Primul atelier va fi unul de cunoaştere, pictură pe sticlă şi copiii se vor mișca alături de Studiul KAPO – Sănătate pe Ghete care le va face o demonstrație că exercițiile şi programele pe ghete rebound tip “Kangoo Jumps” aduc numeroase beneficii organismului, putându-se crea/ preveni/ schimba obiceiurile şi comportamentele de risc legate de stilul de viață în diferite boli, indiferent de sex sau vârstã.

La următoarele activități vor avea un atelier de muzică, cinema, tir cu arcul, o excursie surpriză și de 1 iunie vom sărbători copilăria la Caii din vale!

Pe parcursul acestor activităţi se va asigura masa copiilor, sub îndrumarea unui cadru medical specializat, care va fi alături de copii pe tot parcursul activităţilor împreună cu voluntarii instruiţi ai asociaţiei.

Participarea, prânzul şi gustarea copiilor sunt gratuite. Înscrierile se pot face până în 10 februarie, printr-un mesaj pe facebook pe pagina Love Bihor, prin e-mail, la lovebihor@gmail.com sau la telefon, 0757932187 (Geta).

Sursa: Facebook Love Bihor

Related posts
Diverse

Cum este interpretat zambetul unui vânzător? Persuasiune si limbajul trupului, capitoul V

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiverse

Update Campania Usi deschise femeilor - evenimente, proiecte și obiective

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiversePractici financiare

Ieșim la masă cu clienții sau nu? Bune maniere în afaceri - fragement din Modulul 3

BusinessCampania Usi Deschise FemeilorDiversePractici financiare

Tehnici de persuasiune in relatia cu clientii | Modulul II - Scoala de business Gaminvest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro