Unde mergem cu copiii în Oradea?

Cair Paravel – librarie „hub” pentru copii

E absolut un loc magic, rupt din poveste. Se organizeaza seri de lectura, au proiecte minunate și atmosfera boema.

Cartile comercializate sunt riguros selectate, calitatea primează si asta se vede cu ochiul liber. Inclusiv prajiturile, sunt sortimente alese. Parintii pot lua un ceai, in timp ce copiii rasfoiesc in sifonierul special amenajat ca loc de joaca, conceput pentru citit, cu ativitati educative si dotat cu jucarii alese.

Eu am asteptat mult sa apara si la Oradea, chiar sugerasem la un moment dat ca idee de afacere pentru femei, la prezentările din campania „Usi deschise femeilor”. Asadar am asteptat cu sete deschiderea unui asemenea loc, iar imediat dupa imaugurare am si tinut acolo aniversarea fiului meu, care a fost fabuloasa.

Citește aici: My baby turns 2 | Aniversare fabuloasa – idei și inspirație

Cetatea Oradea

Follow me on instagram

Locurile de joacă Kokolosh

Salina respiro Sanmartin

Teatrul Arcadia

Biblioteca Județeana sectia Ludoteca – pentru copii

Outdoor – Aventura si distractii in aer liber

Happy land adventure park – Stana de Vale

Kings land- Ineu

Un centru de agrement preferat de noi, pentru ca ne face sa ne simtim ca in vacanta cand facem cate-o escapadă de la oraș. Au si cursuri de Golf pentru copii, cai, ponei pentru plimbare, aerodrom, zona de picnic, etc.

vegis.ro

La Caii din Vale – Betfia

Aici recomandarea vine din considerente personale, pentru ca locul are o încărcătură emotională aparte.

De fiecare dată ne-am simtit foarte bine, asta si pentru ca am fost primiti cu multa caldura si naturalete, specifice gazdelor.

Aflat intr-o vale a dealurilor Betfiei, centrul de agrement are un mic lac, terasa, zona cu multe atractii si jocuri pentru copii, animale, cabane, etc.

Ne place mult pentru ca poti lasa copilul sa zburde liber si fara pericole, in timp ce adultii se pot lafoi pe terasa, cu vin, mancare și priveliste superba!

La calarit la Echitatie Mentor – Hidisel

Personalul e cel care face diferenta. Toata echipa iubeste caii si asta se vede in ochii animalelor. Caii sunt blanzi si pot fi calariti cu incredere si de catre copii. De fiecsre dată m-am intors cu dor și voie buna la Mentor!

In plus, traseul e foarte atractiv.

Aquapark Nympheea

Gradina zoologica ZOOO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sofiline.ro