Diverse

Super-Deia e pe tocuri!

Super-Deia e pe tocuri!

O prezenta ca un cantec de dans, un parfum dulce, o primavara vulcanica, amuzanta si simpatica, frumoasa si da, se poate sa fii si fata muntilor, si om de cultura, si de birou si cu tocurile prin mall.  Asa cum e Andreia.

starshiners.ro%20

Ea face si stie o gramada de chestii, nu vreau sa ii fac publicitate, vreau doar sa o expun, ca un exemplu de asa da, o femeie tanara, pe care nu ai cum s-o plictisesti, pentru ca ghici ce? Se distreaza si singura, in te miri cate moduri.fashionsense.ro

Azi o vezi eleganta in rochie neagra si wetlook la un concert de opera la basilica, maine isi face bagajele spre Tromso, Norvegia, de unde posteaza niste cadre superbe cu Aurora Boreala.

Nu trece mult timp, si vad pe facebook ca e nașă pe undeva pe la țară, frumos gătită în straie populare.
Pai da, imi amintesc că ea merge în fiecare an la Targul de fete de pe Muntele Gaina. Ea spune ca
”acolo e magie, se urca din Halmagiu, si e fain sa urci pe jos nu cu masina”. Spune asta ca e munțomana serioasa,  are toate echipamentele, s-a urcat pe Moldoveanu, Pietrosul – Rodnei
si probabil are pe lista Mont Blanc sau cine stie, e capabila de orice. S-a plimbat in multe locuri, sigur i-ar placea sa le povestesca chiar ea, intr-un video, poate. Urmeaza, zic. 

Ziua urmatoare posteaza o superba fotografie de la echitatie,
apoi o vezi festiva, la o lansare de carte, dupa care o vezi din nou in oras, urcata pe tocuri, blonda, cu machiaj exotic, cu dor de duca.
Verile si le petrece mai mult  in Spania, unde merge de mica ”oamenii din Costa del Sol (Malaga), sunt oameni dragi sufletului meu”.
Mai spune despre ea: ” Imi plac oameni activi,
eu sunt volubila si mega prietenoasa
lipicioasa chiar”. 

zenda.ro

Acum preda engleza la gradinite, si vara asta se va ocupa de o tabara pentu copii mai mari care se va desfasura la Hanul Pescarilor, cu mai multe activitati.
Mai ramane ceva de scris? aah sa nu cumva sa uit:Andreia face cele mai bune negrese din oras. De curand am avut placerea sa descopar ca face si livreaza torturi, la comanda.
Related posts
Diverse

Noutăți despre îngrijirea lânei și a articolelor vestimentare

Diverse

Fii tu însuți sau fii imaginea pe care vrei sa o vezi in lume?

Diverse

Activitati de făcut acasă cu cei mici in perioada de izolare Covid19

Diverse

Boli nascute din dragoste pentru copii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *