Casa meaDiverse

Cum asortezi culoarea covorului cu restul culorilor din camera

Cand ne amenajam o incapere sau chiar mai multe, mobila si culoarea peretilor sunt in majoritatea cazurilor primele lucruri la care ne gandim. Studiem reviste si site-uri de specialitate, le cerem sfatul prietenilor care au trecut si ei recent prin acest proces de amenajare, “batem” magazinele reale si virtuale si ne indreptam catre un stil care ni se pare ca se potriveste perfect cu noi si viata noastra de zi cu zi.lenjeriidepatoutlet.ro

Pentru ca principalul focus in procesul de amenajare este pus pe acele piese principale din camera, precum patul, canapeaua, sifonierul, comoda TV, masa cu scaunele sau vitrina, perdelele, lustra si covorul raman, cumva, la final. Nu e de mirare ca atunci ne dam seama ca gasim cu greu ceva care sa ne placa si sa se asorteze cu mobila deja achizitionata. Pentru ca noua ne place sa punem accent pe covor, iata cum sa asortezi culoarea covorului cu restul culorilor din camera!

Varianta 1: Mergi pe aceeasi paleta cromatica

 

Ai ales sa-ti amenajezi camera in tonuri de pamant, caci ti s-a parut ca bejurile si maroul sunt cel mai aproape de natura si te reprezinta? Sau ai mers pe pasteluri, care sunt diafane si romantice, ba mai mult, te si relaxeaza? Nu gresesti deloc daca alegi un covor din aceeasi paleta cromatica. Poti crea o coeziune si mai mare intre piesele din camera alegand un covor cu un imprimeu interesant, care sa fie elementul de legatura dintre ele.

Varianta 2: Fii mai indraznet si alege culori diametral opuse

Cand toate piesele de mobiler din camera sunt cam de aceeasi culoare, poti foarte bine sa alegi un covor intr-o culoare diametral opusa. Mai exact, la piese de mobila de culoare inchisa, precum maro sau negru, poti alege un covor bej deschis sau alb, in timp ce la piese de mobilier de culoare deschisa, precum bej deschis, alb, gri deschis, poti asorta linistit un covor rosu inchis ori grena, albastru inchis sau bleumarin si orice alta culoare care iti place, dar in varianta ei cea mai inchisa.

Varianta 3: Opteaza pentru un covor intr-una din culorile mobilei

O alta varianta de asortare a covorului cu mobila este sa alegi un covor in care sa se regaseasca una din culorile mobilei. Asta nu inseamna ca ai posibilitati limitate, insa, pentru ca poti foarte bine sa alegi un covor multicolor, cu imprimeu viu si mai mult sau mai putin complicat, dar care sa aiba in cromatica sa una din culorile mobilei.

 

 

Varianta 4: Nu uita si de covorul in culori statement

Nu in ultimul rand, poti incerca sa aduci in camera un covor in culori statement. Acest lucru inseamna sa ai un decor relativ uniform din punct de vedere al mobilei si culorii pardoselii si peretilor, pentru a-i permite covorului de acest fel sa se incadreze perfect cu restul amenajarii. Avantajul sau va fi ca se va face cu multa usurinta remarcat, dar le va permite si celorlalte piese din camera sa iasa in evidenta, prin contrast.

Gasiti aici o gama variata de modele dintre toate categoriile mentionate mai sus >>> https://goo.gl/ff9j5t

 

About author

Mamăprenoare și iubitoare de viață
  Related posts
  Diverse

  Dacă trăiesc în critică și cicăleală, copiii învață să condamne

  Diverse

  Manualul copilului Manifestor

  Campania Exista Carieră și După BebeCampania Usi Deschise FemeilorCampanii pentru femeiComunitatea #petocuricufamiliaDiverse

  Jurnal Aprilie #petocuricufamilia Team - din comunitate - 4 povești, 4 zile de naștere

  Diverse

  Marea definiție a prieteniei | Comunitatea Pe tocuri cu familia

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *