Casa mea

5 motive pentru care pereții albi sunt o alegere perfectă

Indiferent dacă ești o persoană care urmează constant tendințele în materie de amenajări interioare sau nu, cu siguranță albul este o culoare incredibil de versatilă pentru pereții locuinței tale. Deși în ultima perioadă culorile mai îndrăznețe au devenit tot mai populare în rândul designerilor de interior, albul rămân în topul preferințelor, fiind o alegere clasică, mereu la modă. Iată câteva motive pentru care și tu poți alege această nuanță! această culoare este mereu o alegere potrivită.

Albul elimină nevoia de a lua decizii

Trăim într-o lume în care suntem copleșiți de luarea deciziilor. De aceea, a evoluat tendința de a ne limita deciziile și de a scăpa de cele care sunt inutile, ne ocupă mult timp și energie, cum ar fi alegerea culorilor în decorarea locuinței.

Așadar, dacă ești o persoană ocupată, cu multe decizii de luat zilnic, alege albul. Este opțiunea perfectă pentru tine – o nuanță simplă, ușor adaptabilă oricărui stil decorativ, fie că alegi plăci de faianță simple, cu modele florale, geometrice sau abstracte. Mai mult decât atât, o poți combina cu aproape orice nuanță îți dorești.

Albul este ușor de întreținut

Da, știm cu toții credința generală potrivit căreia albul se murdărește ușor. Noi spunem că nu este adevărat, pur și simplu albul este o culoare pe care murdăria se observă mult mai simplu și mai repede. Dacă alegi plăci de faianță sau gresie de la Novambient, vei observa că se vor murdări mult mai greu, datorită materialelor speciale din care sunt realizate.

Albul este mereu la modă

Deși în fiecare an Pantone alege o culoare a anului, albul nu iese niciodată din tendințe, fiind ca o „pânză” perfectă pe care te poți juca cu idei, culori, texturi și accesorii ingenioase.

Albul aduce luminozitate

Albul face ca spațiile noastre să pară mai mari și mai strălucitoare, lucru pe care îl apreciem în mod special în timpul iernii, atunci când lumina naturală nu este foarte puternică. Este o alegere potrivită și pentru familiile mari, care nu doresc ca spațiul în are locuiesc să pară unul încărcat.

 

Albul vă permite să vă etalați stilul personal

Nu puteți nega faptul că albul face lucrurile să iasă în evidență, punând în valoare mobilierul și elementele decorative din încăpere. Cu alte cuvinte, vă oferă posibilitatea de a vă etala stilul personal și de a opta pentru mobilier în culori mai îndrăznețe sau cu un design inovator.

Albul vă oferă spațialitate

Într-o casă minimalistă, albul oferă o stare profundă de calm și facilitează concentrarea. Așadar, fie că vă doriți să fiți mai productivi în biroul de acasă, fie că vă doriți câteva clipe de liniște după o zi lungă la birou, albul este nuanța care vi le oferă pe toate.

 

sursa: novambient.ro/blog

Related posts
Campanii pentru femeiCasa meaDiverseTotul despre copii

12 lucruri formidabile despre lână pe care nu le știai si frumoasa afacere a Ioanei

Casa mea

Canapeaua retro favorita, cu accente de culoare

Casa meaDiverseParenting

Adolescentii si deciziile corecte!

Casa meaDezvoltare personalaDiverse

Cum să alegi lenjeria de pat perfectă - Un amanunt pe care o femeie adevarata il pretuieste

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *