Bursa de ArtistiDiverse

Elena Ionescu – o solista pe cat de frumoasa pe atat de valoroasa si talentata

Zaleilah lei leila lei – cui nu ii vine în minte piesa asta delicioasă cu vocea caldă și rithul care te cheamă la dans, o vară întreagă?

Exact, vorbim astăzi despre Elena Ionescu, fosta solistă de la Mandinga, din componenta careia a facut parte mai bine de 10 ani, alaturi de care a castigat mai multe premii (de ex: cea mai buna trupa live sau cea mai buna spectacol). Cine nu isi aminteste de Papi Chulo, si multe ale heaturi in care Mandinga si Elena au atins succesul, culminand cu participarea la Eurovision, in anul 2012.

Pe Elena o avem acum si pe bursa de artisti. M-am bucuat când am văzut că s-a înscris, nu doar pentru ca este una dintre cele mai apreciate si talentate artiste de la noi din tara, dar mai ales că vizitatorii site-ului vor putea de acum să o solicite, pentru evenimente private, începând de la nunți, petreceri corporate, evenimente sportive, deschideri si lansări de produse, dineuri, baluri, concerte și multe altele, direct aici, pe profilul său din bursa de artisti.

”Cu bursa de artisti e foarte simplu. Înainte nu era ușor, daca voiai sa aduci la nunta ta vreun artist preferat de la televizor, nu prea aveai cum să îl găsești. Trebuia ori să cunoști, ori să cauți foarte mult pentru a găsi un artist. Ce sa mai spun ca apoi dădeai doar de impresari, intemediari de tot felul care doar îngreuna și cereau multi bani. Acum, cu bursa, intri oricine ai fi, alegi dintre artiști și suni, ceri ofertă. Artistul verifică disponibilitatea pe data în care ai tu evenimentul și dacă îți convin tarifele, ai încheiat contractul. ”

 

Mai multe dintre piesele lor (de ex: Zaleilah, Papi Chulo etc) s-au bucurat de un real succes, atat pe plan national, cat si pe plan international, culminand cu participarea la

In prezent, Elena se bucura de o cariera solo, impresionandu-si fanii cu reprezentatii inedite, pline de energie si dans. In 2017 Elena Ionescu a fost invitata se participe ca solista pe una din noile piese ale baietilor de la Superchill. S-au inteles foarte bine si au decis sa isi uneasca fortele pentru a crea un spectacol unic in Romania, ce contine cover-uri internationale, melodii din folclorul romanesc, presat cu dans si momente inedite de percutie.

Conceptul trupei SuperChill a luat nastere la initiativa fratilor Bebe si Nicu Dumitrescu.

Bebe este unul dintre cei mai buni coregrafi din Romania, iar Nicu este unul dintre cei mai buni percutionisti. Indragostiti de percutie si cu dorinta de a crea un proiect cu totul nou si inedit pentru Romania si nu numai, acestia au pus cap la cap ideile pe care le-au avut si au luat decizia finala ca trupa SuperChill sa contina percutie, muzica si dans.

Pe Elena puteti sa o solicitati la evenimente pe bursa de artisti, aici >> Cere oferta de la Elena Ionescu

Tipuri de evenimente: Nunta, Botez, Onomastica, Festival, Concert, Editie speciala , Emisiuni TV, Radio, Local muzica live, Reprezentatii localuri, Inaugurare, Intreceri sportive, Colaborare permanenta, Expozitie, Petreceri corporate, Onomastica copilului, Petrecere burlaci, Petrecere privata, Eveniment caritabil, Campanii promotionale, Zilele satului

Related posts
Diverse

Jurnal luna iunie | Alexandra Giuffrida

Diverse

Unde mama/tata lovește, acolo crește?

DiverseHuman Design

Emotiile | Centrul Plexul Solar definit in Human Design

Diverse

1 iunie de poveste - Reportaj Stirile Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *