Ravioli cu ricotta şi spanac cu ierburi aromate – preparat rapid în 3 minute

Aceasta reteta de ravioli umpluti cu branza de capra (ricotta) si spanac, gatiti cu ierburi aromate, nici nu se poate numi reteta cu adevarat, pentru ca e un preparat gata in 3 minute, compus din cateva ingrediente naturale, uşor şi fresh!

Arata în mare fel trebuie să recunosc, dar sunt nerăbdătoare să vă dezvălui rapid rapid ca ravioli sunt cumpărati, de la raionul de paste proaspete de la frigider.

De obicei se prepara simplu: se încălzesc 3 minute in apa fierbinte (sau fierb, pentru cine vrea) 2 minute maxim.

Eu am procedat altfel: am pus in tigaie putin ulei de masline, ierburi aromate (busuioc, cimbru, oregano), putin usturoi şi curcumă (pentru culoare). Apoi am adaugat pastele cu jumatate de ceaşcă de vin alb.

Preparatul s-a gătit 2 minute la tigaie, in ultimele cateva secunde am adaugat valeriana, si gata! Ah… piper, dupa gust.

Stiu cat e de importanta o recomandare, pentru ca eu la inceput nimeream tot produse de slaba calitate in supermarketuri. Asta fiidca le luam dupa ureche sau dupa eticheta. Asadar, va pun aici linkul spre un site de unde ne comandam noi ulei si cafea bune, internationalitalia.eu

Ulei de masline E.V.O Laudemio Cantagallo la 500 ml (click aici)

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *