Diverse

Află ce recomandă Deea, fără perdea, fără publicitate aiurea – vazut, testat, luat!

Fetelor, nu știu cum sunteți voi, dar eu, de la un timp, am devenit obsedată de-a dreptul de compoziția cremelor și a produselor cosmetice pe care le folosesc zi de zi.

Dacă până acum câțiva ani îmi cumpăram produsele în funcție de publicatea pe care o aveau, acum mă interesează foarte mult ce scrie pe etichetă. Mă interesează conținutul, dar și felul în care acționează.

Am aruncat destui bani pe fereastră în încercarea de a găsi o cremă hidratantă sau un fond de ten bun, am dat o grămadă de bani ( sper să nu vadă soțul acest articol) pe firme renumite care în cazul meu nu au funcționat și am simțit pe pielea mea că „mai scump” nu înseamnă inevitabil „mai bun”și sunt convinsă că și voi ați făcut la fel.

Făcând parte din mai multe grupuri axate pe cosmetică și make-up, am observat că multe fete pomeneau de o nouă gamă de produse cosmetice și de îngrijire a tenului. Nu pot spune că i-am dat o oarecare importanță deoarece am considerat că e un produs profesional, disponibil doar pentru ei- așa cum se întâmplă cu produsele din industria make-up-ului și a cosmeticii. Asta până când o prietenă și-a achiziționat o cremă și nu a încetat să o laude.

Am intrat pe pagina de facebook a distribuitorilor Indigo Romania, și am descoperit că sunt noi în țara noastră. De fapt, totul este doar o afacere de familie. Mi-a plăcut că nu am dat de o întreagă industrie, iar gama de produse este relativ mică, axată pe esențial și conține numai ingrediente naturale.

Preferatele mele sunt masca Botox și Compress Lifting . Masca reduce ridurile, iar efectul ei se vede în 20 de minute și durează mai bine de 10 ore, în timp ce Compress Lifting se aplică pe ochi cu ajutorul unor dischete demachiante, reducând pungile și cearcănele de sub acestia.

Având o masă moleculară mică, cremele se absorb foarte repede în piele, pătrunzând în toate straturile acesteia, iar rezultatele se văd imediat. Au în concentrație fosfolipide și foarte puțin parfum sau deloc, astfel că după utilizarea lor, machiajul poate fi aplicat imediat și toate acestea la un preț foarte, foarte accesibil!

Și dacă tot e vara, la ei găsiți și o gamă de parfumuri chiar și în varianta travel-size, perfecte pentru a fi purtate în geantă sau în avion spre o nouă destinație de vancanță.

Încă un aspect – foarte important pentru mine- produsele lor nu sunt testate pe animale!

Nu sunt produse farmaceutice, deci nu le veți găsi în farmacii și nici nu ajută în cazul unor probleme de natură medicală provocate de circulație deficitară, probleme ale ficatului retenție de apă sau alte cauze ce-și lasă amprenta pe ten . Sunt foarte eficiente însă în remedierea și tratarea problemelor tenului precum cuperoza, răni sau semne post acnee.

Dacă mie mi-au plăcut, sunt convinsă că vor fi și pe placul vostru, iar pentru a vă convinge de calitatea lor, vom organiza un mic giveaway pe pagina de facebook a blogului.

Și pentru că ne-am pus pe treabă cu concursurile, puteți da un LIKE paginii noastre de facebook Pe tocuri cu familia pentru a fi la curent cu ceea ce urmează.

Click aici ? Giveaway – facebook !

Până atunci, BAFTĂ!

Related posts
Diverse

Jurnal luna iunie | Alexandra Giuffrida

Diverse

Unde mama/tata lovește, acolo crește?

DiverseHuman Design

Emotiile | Centrul Plexul Solar definit in Human Design

Diverse

1 iunie de poveste - Reportaj Stirile Kanal D

6 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *