Campania “uși deschise femeilor” un proiect destinat femeilor independente și antreprenoare

#usideschisefemeilor este un proiect organizat de comunitatea #petocuricufamilia și este susținută de Gaminvest

Campania se adresează mamelor și tuturor femeilor, atât celor care dețin deja o afacere, cât și celor care se află într-un punct în care nu știu încotro să se îndrepte din punct de vedere profesional sau celor care doresc să schimbe și să-și reorganizeze viața profesională.

Obiectivul general al proiectului este acela de a susține antreprenoriatul feminin, de a motiva și încuraja femeia care-și dorește independență financiară dar și de a oferi inspiratie prin ideile de business prezentate.

Această campanie se va desfășura pe parcursul a 6 evenimente, iar în cadrul primului eveniment ne vor împărtăși din experiența lor:

  • Alina Silaghi, invitatul special al acestei ediții, care este o mămică devotată, deținând și o frumoasă afacere cu implicare în societate și o carieră de succes în domeniul investițiilor și a Bursei de Valori.
  • Dana Demian – specialist fonduri și colaborator Gaminvest, va face o prezentare a programului Start-up Nation
  • Helga Țenț -manager Dream Speedfitness va prezenta un model de business de succes pe lângă cel clasic și va înmâna vouchere valorice cu acces la Fitness
  • Alexandra Giuffrida, gazda evenimentului va prezenta pe scurt 20 de idei de afaceri de actualitate, care pot fi începute oricând și de oricine cu o investiție minimă.
  • Alex Somogyi, fondatorul primului centru de medicină integrativă din București “Global Wellness System” va prezenta un model de business cu impact în welness
  • Izabela Bodor, manager AVON, conduce o echipă numeroasă în cadrul companiei AVON, fiind în același timp și un bun Leadership acasă pentru cei 2 copii

Povestea se scrie in colaborare cu partenerii cărora le multumim pentru susținere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *