Ediția a 2-a #usideschisefemeilor din campania pentru independența financiară

Avem plăcerea să vă invităm la a doua ediție e evenimentului din campania #usideschisefemeilor în 20 noiembrie Oră 16:30 la Kokolosh.

In acest eveniment, vor fi prezentate oportunități de business si cariera in jurul temelor #wellness, #sanatate si #copii:

Din program asadar:

🔝 20 de idei de afaceri
☑ 3 modele de business de succes
💪speech-uri inspirationale din partea unor mame antreprenoare minunate

Comunitatea ”Pe tocuri cu familia” prezinta a doua editie a evenimentului ”Usi deschise femeilor” din Campania de independenta financiara si antreprenoriat în rândul femeilor din comunitate.

Intrare liberă, pe baza de rezervare (mesaj privat pe pagina sau organizatorilor) Locurile sunt limitate!

Sunt invitate toate femeile si mămicile, împreună cu piticii (care pot rămâne la locul de joacă @Kokolosh) care își doresc să descopere idei de afaceri, oportunități de carieră full sau part-time, posibilitati de dezvoltare personala si independență financiara.

Temele editiei: Wellness, Sanatate si Copii

Tema dominantă a prezentărilor va fi SANATATE SI WELLNESS dar vom vorbi si despre sanatatea copiilor si despre afaceri care implica lucrul cu copii.

Citeste si “Magazin Online – tot ce ai nevoie sa stii pentru a putea incepe afacerea maine”

Asfel că vor fi prezentate 3 domenii diferite de business de succes, susţinute de antreprenori femei.

– voi sustine prezentarea a 20 de idei de afaceri (nu aceleasi ca in prima editie)

– despre provocările unui business longeviv si viata de mămică, susținut de Corina Gireada, antreprenor si fondator Prietenii Veseliei

– despre provocarile unui stil de viata sanatos si solicitant in business cu Helga Tent, antreprenor (Dream speed Fitness)

– pauze de networking si socializare 👥🍹așa va ca încurajăm să aduceți cărți de vizită.

– Prezentarea afacerii care a cucerit milioane de femei: uleiuri esentiale dotarea- aspecte business si sanatate, susținută de Ioana Ormeniasan.

– Oportunități și proiecte in Lifepharm prezentate de invitatul surpriză al serii, venit de la sute de km pentru aceast eveniment 🙂

Si ediția aceasta vom avea tombolă

Am pregatit premii inedite si cadouri pentru fiecare invitat. ❤
Peste 20 de vouchere valorice vor fi oferite de către partenerii noștri printre care vouchere pachet business Gaminvest, vouchere pentru consultații stomatologice gratuite, vouchere cu intrari libere la Kokolosh, vouchere valorice la Baby Glow Couture

Plăsute cu surprize care vor contine mostre si diverse cupoane cu reducere la diferite produse si servicii din rețeaua noastră de parteneri.

Gazda evenimentului voi fi eu, Alexandra Giuffrida prilej cu care voi reprezenta serviciile Business oferite de Gaminvest Înființari firme & Contabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *