Diverse

„Magicienii Moșului” – un spectacol magic pentru întreaga familie

Au făcut senzație la „ Românii au talent” și au cucerit treptat inimile oamenilor, dar nu apelând la un truc magic ci prin show-urile lor deosebite. Eduard și Bianca nu mai au nevoie de prezentare! Sunt cunoscuți nu doar în țară, cât și în afara ei.

Vreau să îi cunoașteți și voi, deoarece, în data de 5 decembrie 2018, la Filarmonica de stat din Oradea, de la ora 18, vor susține un spectacol încărcat cu magie și spirit crăciunesc 🙂 pentru dvs., dar mai ales pentru copiii dvs.

Va fi un spectacol cu multe surprize și cadouri dacă tot ne pregătim pentru sosirea lui Moș Nicolae. Copiii vor fi încântați să vadă numere de magie moderne și interactive, apariții, dispariții ce garantează multe zâmbete și voie bună.

Spectacolul este recomandat copiiilor peste trei ani și durează 45 de minute. Puteți găsi biletele online, aici sau la casa de bilete a Filarmonicii.

Pe Eduard și Bianca pot să mă laud că îi cunosc din perioada liceului, asta dovedește îndelungata experiență a celor doi în domeniul magiei. Am vorbit cu aceștia și am încercat să aflu mai multe secrete despre ei.

Ce reprezintă magia pentru voi? De ce această cale în viață și nu orice altă meserie?

„Noi numim magie acele câteva momente în care publicul care ne urmărește uită de toate grijile și tot ce vedem în fața noastră sunt zâmbete sincere. Scopul nostru nu este de a-i „păcăli” pe cei care ne privesc, din contră dorim să le trezim amintiri cât mai frumoase și vesele.

Amândoi avem studii în alte domenii, dar ne place mult să descoperim mereu lucruri noi. Domeniul magiei ne permite acest lucru deoarece este vorba de o artă care prin mult studiu poate îngloba orice ramura, orice domeniu de activitate.”

notino.ro

Care a fost cel mai uimitor număr de magie / experință? Vin oamenii după spectacole să vă întrebe cum ați făcut acel truc?
„Curiozitatea este firească și de multe ori trebuie să le amintim spectactorilor că nu secretul este important ce acele clipe magice.
Cea mai uimitoare experință pentru noi a fost ocazia de avea spectacole în cadrul celui mai mare Festival Internațional de Magie desfășurat în Beijing, China. Am petrecut acolo 2 săptămâni, timp în care am susținut 32 de spectacole pentru milioane de persoane. A fost o experiență fantastică!”

Apare adesea confuzia dintre magician și vrăjitor, cel puțin din punctul de vedere al unui copilaș. Vă întreb astfel pe voi, oameni cu puteri supranaturale, ce ați schimba în lume?

„Mulți cred că ceea ce facem noi include o vrajă secretă sau puteri paranormale. Nu vrem să dezamăgim pe nimeni, dar din păcate ideea de poțiuni magice și puteri supranaturale există doar în filme și desene. În realitate cea mai mare putere magică a noastră este să facem zâmbete să apară 🙂
Dacă am putea schimba ceva în lumea în care trăim am dori să îi facem pe toți să se bucure mai mult de fiecare moment din viața lor.”

Sunteți foarte cunoscuți în toată România. Ce faceți când nu faceți magie?
„Sunt puține momentele în care nu ne petrecem timpul gândindindu-ne la spectacole și la ce putem îmbunătăți, dar atunci când mai luăm câte o pauză Biancăi îi place foarte mult să facă sport, să cânte la pian (acum învață) sau să citească (orice implică studiu este pe placul ei), iar Eduard este foarte pasionat de tehnologie și jocuri video, așa că în puținele momente libere cu siguranță face design-uri 3D pe care le și printează în 3D sau se relaxează cu prietenii cu jocuri sau la fotbal.

De asemenea amândoi suntem pasionați de fotografie și videografie.”

Pe Eduard și Bianca nu îi puteți întâlni doar la spectacole. Dacă vreți să aveți un eveniment magic, o zi de naștere deosebită, o nuntă sau un botez care să rămână în amitirile invitaților îi puteți găsi aici, pe pagina lor oficială de facebook.

Related posts
Dezvoltare personalaDiversePersonal si delicatRelatii si dragosteUncategorized

Despre gelozie, credință și frică de pierdere - cum scăpăm de această povară?

Dezvoltare personalaDiverseInformatii utile pentru orice mamaParentingTotul despre copiiUncategorized

Lansare de carte "Scoala cu mami" - colecția de publicatii educative pentru mamici și copii de la 2 la 6 ani

DiverseModă și frumusețePersonal si delicatSunt femeie

10 trăsături ale femeii bărbat. Te regăsești?

CulinarDiverseRetete pentru copiiRețete pentru impresionat oaspețiiRețetele giuffridiene

10 idei de preparate ca la restaurant, pentru acasă | Pe tocuri cu familia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *