DiverseInformatii utile pentru orice mamaTotul despre copii

My baby turns 2 | Petrecere boemă donată în scop caritabil

Locație: Cair Paravel

Tema petrecerii: Bohemian Party

Animație: Prietenii Veseliei

Planner: Mami

Tortul: Cookie Monkey

#doneazaziuadenastere ❤

Initial doream să nu public asta, dar apoi mi-am dat seama ca doar astef pot transmite mai departe inițiativa, astfel încât gestul să capete ecou în comunitatea tinerilor parinți.

Am lansat părinților invitația de a-l cadorisi pe Santino nu cu o jucarie, ci cu o sumă, care va fi donată în scop caritabil spre Nuria, o fetiță minunată care va folosi acest cadou pentru tratamentele de care are nevoie. (Cine doreste detalii, le pot oferi in privat.)

Am primit întrebarea “de ce tocmai ziua copilului?” In viziunea mea, este mai mult decât un ajutor pentru acest caz de nevoie. Este o lecție pe care eu o pot da fiului meu, si aleg sa o fac.

Vreau să spun ca oricum, o bună parte din invitați au adus și cadou jucărie, pe langa acel cadou-donație, ceea ce desi m-a copleșit, m-a facut să înțeleg marinimia și respectul acestor oameni.

Detaliu: Sarbatoritul nu a avut nevoie de fotograf. S-a ocupat singur de asta 🙂

Locația

Vreau sa spun ca a fost prima petrecere organizata la Cair Paravel! Încă un element distinct, de care sper să se bucure al meu copil cand va crește și îi voi povesti. Cair Paravel este o librarie hub, nou deschisa in Oradea.

Ar putea fi greu de descris în cuvinte, însă având în vedere că există poze in galeria de mai jos, veti putea sa va convingeti singuri ca alegerea a fost inspirată, locul e chiar un tărâm de poveste, un castel al fanteziilor, cu atmosfera boemă și răsfăț cultural.

Animatorii de la Prietenii Veseliei

Imediat ce am ales tema, am sunat-o pe Corina. I-am spus unde se va ține, ce varste au copii, cam ce mi-as dori, iar ea mi-a facut o serie de recomandari, tinand cont de toate detaliile: oră, vârsta copii, locație, gusturile mele, etc. Nu e prima data cand face recomandari optime cu experiența pe care o are, anticipand la fix ce va fi acolo și ce se potrivește.

Mi-a trimis așadar 2 animatori, ca sa nu existe momente moarte, indian și indiancă! M-au cucerit, dar mai ales pe copii, de care s-au ocupat mega-fain!

Iată care sunt 5 motive pentru care Prietenii Veseliei m-au castigat exclusiv pentru mulți ani de-acum încolo:

Prezența de spirit și entuziasmul animatorilor au fost maxime. Nu exagerez, acești doi indieni chiar au avut o energie aparte, replici pregatite, dedicare și concentrare pe momentul nostru.

S-au prezentat la locație cu mai mult de jumate de ora mai devreme, asta pentru ca la minutul 01:00 al petrecerii sa fie echipati și în acțiune!

N-au lispit chitara și restul instrumentelor deja acordate!

S-au ocupat 2 ore, fara intrerupere, fara momente “moarte” de toti copiii, nu doar de sarbatorit. Copiii au fost încântați, au povestit acasă cum au fost indieni, la ce instrumente au cântat și cum s-au distrat cu indienii.

Nu s-a creat haos, copiii nu au fost stimulați în exces, au mentinut organizat activitățile în linie, ceea ce este foarte important pentru mine.

Un alt aspect important pentru mine, costumele celor doi animatori au fost impecabile. Nu de putine ori mi-a fost dat sa vad animatori “jumuliti”. Aici nu a fost cazul însa.

Ca o paranteza, știu ca vazusem la un moment dat un anunt de job, mai demult de la Prietenii Veseliei, cautau costumier – adica persoana care sa se ocupe de asta: îngrijirea costumelor. Si înainte sa închid paranteza, pentru confirmare si reconfirmare am fost sunata de 2 ori. Se lucrează în echipă acolo, au cultură organizatională, profesionalism care, contează enorm. In lipsa acestor detalii, petrecerile și organizarea lor nu ar fi la fel, va asigur!

Si un ultim aspect, recuzita si dotarile au fost pe masura dorintelor noastre. Au adus stikere, pahare, bandane, pene … ce mai, tot!

Decorațiunile

Decoratiunile au fost asigurare de personalul de la Cair Paravel. Eu doar le-am ales după bunul plac și tema stabilită. Vreau să spun ca am fost atat de incantata să pot oferi în cinstea copilului meu o masă pregătită astfel, întocmai ca pentru aristocrați. Cine știe cand mai am ocazia asta, că în următorii ani sigur își va alege singur personaje si tematici, poate nu atat de placute mie 🙂

Related posts
Diverse

Parada tocurilor mici pentru mămici

Diverse

Upcoming summer events #petocuricufamilia & #readytochange

Campanii pentru femeiDiverseHuman DesignPersonal si delicat

Tu știi când ai facut ultima oara burnout?

Diverse

Jurnal luna iunie | Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *