Campanii pentru femeiDezvoltare personalaDiversePersonal si delicat

Acceptarea și nevoile într-o relație | Video | cu Alexandra Giuffrida

Poate știți că unul din elemente care contribuie la o viață fericită este acceptarea, care vine ca un dar pentru sine și pentru cei apropiați care se bucură de acceptarea ta.

Am scris despre acceptare cu diverse ocazii în campaniile pentru femei, pe blog și în Revista Femei de Poveste, dar acum a venit momentul să povestesc și aici despre asta.

Pentru a ajunge la un nivel mai stabil și profund de acceptare am parcurs un proces mai îndelungat, care pot să spun că la început a avut alte obiective, care reprezentau la vremea aceea provocările cu care ma confruntăm eu în relațiile mele. Descoperind în cadrul unor ședințe cu Sofia Laza, schema spațiului personal, am avut parte, o dată cu aplicarea acestuia, de o eliberare pe toate planurile.

De atunci, am început să studiez Human Design și după ce am înțeles că fiecare din noi are un design unic dar mai ales perfect pentru scopul și nevoile sale. Ceea ce avem în personalitatea noastră, sunt căi spre îndeplinirea scopului și nevoilor personale, fie acestea fiziologice, psihologice spirituale sau sociale.

În momentul aprofundării acestui studiu – Human Design, am avut fericirea să descopăr în  hărțile apropiaților mei elemente, porți care îi definesc și le definesc alegerile, astfel încât eu am înțeles definitiv de ce oamenii fac ce fac, care sunt motivațiile lor, temerile lor, instinctele și presiunea care îi determină să acționeze într-un anume fel.

Pot spune că mă simt eliberată, dar mai mult decât atât, simțeam că acum e momentul sa dau mai departe această înțelegere care mi-a adus liniștea și armonia în relații.

Legaturi și recomandări:
Sofia Laza psiholog – o găsiți aici:
https://www.psihologsofialaza.ro/?cn-reloaded=1
Cartea “Cele 5 limbaje de iubire” – Gary Chapman

About author

Mamăprenoare și iubitoare de viață
  Related posts
  Diverse

  Timp pentru mine

  Diverse

  Parada tocurilor mici pentru mămici

  Diverse

  Upcoming summer events #petocuricufamilia & #readytochange

  Campanii pentru femeiDiverseHuman DesignPersonal si delicat

  Tu știi când ai facut ultima oara burnout?

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *