DiverseHuman DesignParenting Hunan Design

Human Design Parenting

Ce tipologie este copilul meu și cum să mă comport cu el astfem încât să îi dau ce are nevoie ca să răspundă pozitiv îndrumărilor și cerințelor parinților
și să dezvolte o relație bună cu activitățile educative?

Răspunsul se află în înțelegerea tipoligiei copilului din Human Design, care relevă o strategie proprie fiecărui tipologie, în baza căreia copilul ia deciziile și autoritatea interioară specifică fiecarui copil în parte, care îi ghidează pe cel mic în legătură cu ce este bun sau nu pentru propria persoană.

Ce este Human Design? Este o cunoaștere foarte complexă, o disciplină care din punctul meu de vedere definește o nouă știință care peste cativa ani, prin cunoașterea sa va schimba fața omenirii. Nu e nevoie de mai mult decât a calcula harta personală – graficul corpului – ca să descoperi zeci de lucruri despre tine, mintea, emoțiile și intuiția ta, despre cum funcționezi tu defapt, despre busola ta interioară și strategia în urma căreia obții ce ai nevoie: satisfacție, succes, pace.

Lumea se imparte in Generatori (69%), Proiectori (20%), Manifestori (10%) si Reflectori (aprox 1%). Fiecare tipologie are o serie de trasături, o semnătura, o tema a sinelui fals si o strategie specifică.

Spre exemplu Generatorii sunt ființe cu foarte multa energie si forța vitala, semnatura lor este satisfacția. Cand nu funcționează bine, tema sinelui fals este frustrarea iar strategia lor este sa raspundă, pe baza autorității lor interioare, care poate fi emoțională, de pildă.

Copiii sunt purtători ai acestor tipologii care se lasă observate de la vârste fragede – aproximativ de la 2 ani se poate vedea deja daca este un mic proiector sau un manifestor.
Pentru un părinte este deosebit de important să știe  ce tipologie este copilul sau, pentru ca il ajută să înțeleaga cum il poate ajuta, ce este pe placul lui sau nu, ce il face fericit, care este potentialul său, ce ii aduce împlinirea, incotri se îndreaptă, cum să vorbească cu cel mic, cum să pună problema, și lista poate continua.

Human design parenting este o abordare conștientă ce are la bază respectarea unicității fiecarui copil, urmarea sinelui și propriilor răspunsuri. Îi invata pe părinți cum să își indrume copii spre a acorda atenție la propriul corp, la proprile emoții și intuiție și mai putin a minții, care nu este considerată ca făcând parte din noi.

Printre obiectivele mele se află aducerea acestor principii pe ecranele parinților din România, preocupați de conștientizare și cunoaștere, dornici să exploreze și sa experimenteze calatoria spre sine și să ghideze copiii spre a trăi propriul design și a se bucura de călătoria prin viață sub convingerea că fiecare om este perfect si desăvârșit în felul său.

Legături:

Manualul copilului Proiector

About author

Mamăprenoare și iubitoare de viață
  Related posts
  Diverse

  Jurnal luna iunie | Alexandra Giuffrida

  Diverse

  Unde mama/tata lovește, acolo crește?

  DiverseHuman Design

  Emotiile | Centrul Plexul Solar definit in Human Design

  Diverse

  1 iunie de poveste - Reportaj Stirile Kanal D

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *