Diverse

Manualul copilului Manifestor

Copiii manifestori sunt aici sa inițieze, fiind singurii dintre cele 4 tipuri, perfect capabili sa fie autonomi, independenți, hotarați și cu direcție țintită, fără prea multe intervenții din partea parintelui sau ghidaj.

Totuși, manifestorii sunt copiii care întampina cel mai mult rezistență din partea celorlalti, opoziție chiar. Asta fiindcă aura lor este de așa natură să îi împingă pe ceilalți la o parte dar mai presus de toate datorită faptului că sunt interpretați ca fiind neascultători sau greu de controlat. Astfel în timp, parentingul pentru părinții manifestorilor devine unul restrictiv, cu bătăi de cap și destul de provocator.

Exista o strategie clara de respectat, si anume a informa. Învață copilul să informeze ce intentionaza sa faca, sa ceara permisiunea apoi e liber sa actioneze, sa initieze, sa exploreze lumea!

Semnătura unui manifestor este pacea. Desi aparent activ si îndârjit, copilul manifestor caută pacea și liniștea dincolo de actiunile sale. Aceasta este o stare pe care manifestorul incearca sa o atinga ca un semn ca este in echilibru cu adevarul propriu, onorandu-si design-ul unic si situandu-se intr-un loc de putere.
Un semnal ca micuțul nu se simte bine și întâmpină opoziția este furia. Așadar mânia functioneaza ca un buton de alarma, dar tot asa si pacea functioneaza ca un semn ca totul este bine.

Ai un copil manifestor, sau banuiesti ca ai?
Scrie-mi și ii facem împreună harta iar pe baza acesteia putem ști exact care sunt strategiile, ce autoritate interioara e de respectat in cazul copilului, ce activități, ce pedagogie si metode de parenting functionază.

Citeste mai mult despre Human Design Parenting aici

About author

Mamăprenoare și iubitoare de viață
  Related posts
  Diverse

  Timp pentru mine

  Diverse

  Parada tocurilor mici pentru mămici

  Diverse

  Upcoming summer events #petocuricufamilia & #readytochange

  Campanii pentru femeiDiverseHuman DesignPersonal si delicat

  Tu știi când ai facut ultima oara burnout?

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *