Diverse

Upcoming summer events #petocuricufamilia & #readytochange

Ce surprize pregătim luna Iulie?

Vreau în primul rând să vă vorbesc despre Parada Tocurilor Mici, pentru mămici. E timpul ca femeile să recucerească și redobândească ceva ce aparține doar lor: feminitatea și grația. Pentru aceasta, am pus la cale un #manifest, unul discret, aproape secret, dar care va ajunge la inimile voastre!

Rămâneți aproape si vom posta aici toate acțiunile noastre pentru campania #tocurimicipentrumamici. Vă pregătim multe surprize și premii consistente.

Seria evenimentelor la Grădina Alinei #ReadyToChange by Alina Ierugan continua, de data aceasta cu un super workshop, Garden Workshop – despre stil si trucuri, cu invitate speciale Bianca Bojan – Consultant de imagine si style coach & Alina Miculschi – Stilist Vestimentar. Eu voi prezenta evenimentul si voi avea partea mea de discurs “Cum sa fii frumoasa și acasă” în care voi reaborda subiectul mult discutat pe grup – Cum sa fim sexy si acasă, nu doar în societate, pe toata perioada de stat acasă, în căsnicie, în concediu de creștere copil, în pandemie, etc.

Bianca Bojan va vorbi despre un subiect extrem de dorit – Cum sa te îmbraci când ai burtică, cum maschezi, ce tinute alegi si cum le punem pe tine astfel încât să iasă în evidență frumusețea și calitățile tale, nu punctele slabe.

Alina Miculschi va avea partea de teorie dar și practică în care își propune să ne faca cunoscute tipurile de siluetă, să ne dea crochiuri pe care sa ne construim propriile tipare de stil (pe măsurate!). Grozav, nu-i asa?

Vă așteptăm asadar în 30 iulie, la ora 18:00 la Grădina Alinei, str. Sofiei, Oradea. Investiția este de 15 lei, iar câștigul este în starea ta de bine si imaginea ta! Rezervări si detalii pe pagina de fb @Pe tocuri cu familia sau personal la @Alina Ierugan sau @Alexandra Giuffrida

Related posts
Diverse

Parada tocurilor mici pentru mămici

Campanii pentru femeiDiverseHuman DesignPersonal si delicat

Tu știi când ai facut ultima oara burnout?

Diverse

Jurnal luna iunie | Alexandra Giuffrida

Diverse

Unde mama/tata lovește, acolo crește?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *