Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Îmi cunosc drepturile • Parenting neconditionat

„Îmi cunosc drepturile”. Privesc cu atât de multă admirație la acești copii atât de conștienți și prezenți în viețile lor. Sunt bucuroasă că au șansa să crească într-o lume pregătită pentru a-i crește, pentru a le acorda drepturile și a le da spațiul pentru dezvoltate, pe fiecare în parte după cum îi este felul.
Noi, părinții suntem acest cadru, noi suntem contribuția vie, suportul și substratul, altarul dacă vreți, de sacrificiu al valorilor învechite cu care am fost noi crescuți.
Aceeași noi suntem uneori depășiți și copleșiți de ideologiile contradictorii ale diferitelor abordări de parenting. Știu acest lucru de la mine însămi, autoarea acestor lucrări. Lucrări ce par simple, chiar sunt, însă costul lor e mult mai mult decât un tipar. Costul este un tribut plătit pentru educația copiilor și la rândul meu, simt nevoia să îl dau mai departe.

Așadar, din prea plinul meu de vise, idei, speranțe și entuziasm, vin cu această colecție de tricouri, cu ilustrații din cartea „Prima carte cu Drepturile Mele”. Sper să vă placă iar dacă asta se va întâmpla, vom da drumul la comenzi și stocuri.
Vă mărturisesc că producția și vânzarea acestor produse nu este obiectul de activitate din care mănânc  pâinea, deci cumva, pot sa va asigur ca tot ce găsiți aici e o pură pasiune și dorința de împărtășire spre lume, a unor lucruri pe care le simt și vreau să îi bucure și pe alții.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare