Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Totul despre modelare corporala noninvaziva

𝗙𝗿𝘂𝗺𝘂𝘀𝗲𝘁𝗲𝗮 𝘀𝗶 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗹𝗮 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗼𝗹

Cu câteva zile în urma, am participat la o întâlnire Q&A despre sănătatea și frumusețea pielii organizata la sediul Federației Patronilor Bihor.

Cei prezenți la întâlnire, au putut afla de la reputatul medic dermatolog Marian Neagoe, Doctor în științe medicale, membru în Federatia Patronilor Bihor, secretele unui trup sculptat, cu forme perfecte și o piele impecabilă.

Dr. Marian Neagoe, fondatorul grupului NOVA VITA, a dezvoltat timp de 20 de ani un concept de medicină integrativă eficientă și a transformat timpul într-un prieten.  Aduce astfel o expertiză profesională și tehnici medicale avizate de FDI în Statele Unite ale Americii, si standarde mondiale înalte pentru siguranța și eficacitatea în domeniul esteticii medicale.

În căutarea permanentă a frumosului în viață dar și în societate, Dr. Marian Neagoe are propria filosofie “Căutăm arta de a trăi frumos și sănătos cu mintea, trupul și sufletul”.
NOVA VITA WELLNESS – MEDICAL este locul unde pacienții vor descoperi secretele unei noi calități a vieții și soluții anti-aging de ultimă generație.
Pentru a desăvârși acest concept holistic, centrul oferă acel argument pentru viață cu frumusețe și zile cu zâmbete.

„Noi știm că investind în sănătate și frumusețe, economisești, iar educația, frumusețea și sănătatea sunt cea mai bună și mai sigură investiție.” Dr. Marian Neagoe

Temele abordate au fost:

  • terapii non-invazive de remodelare a țesutului adipos,
  • remodelare musculară și prevenirea bolilor generate de sedentarism și munca la birou, cu tehnologia HIFEM- Body Sculpt Revolution,
  • metode de rejuvenare sustenabile,
  • terapiile anti-aging non-invazive, aprobate de FDA din SUA,
  • prevenția îmbătrânirii și a cancerului de piele.

Cardio Med Oradea și Nova Vita CLINIC și-au câștigat reputația de Centre Medicale de Excelență, oferind un diagnostic corect, precoce și eficient.

In secolul vitezei, poate fi foarte dificil să ne găsim echilibrul de care avem nevoie. Tehnologia și internetul, deși sunt extrem de utile, pun multă presiune pe noi, în calitate de indivizi, mai ales în ceea ce privește felul în care ne trăim viață. Pe Social Media vedem doar partea pozitivă a vieții, dar, uneori, în spatele unor poze frumoase stau probleme grave. Din cauza presiunii sociale și a fricii de-a nu rămâne în urmă, putem ajunge în situații dificile de gestionat, atât din punct de vedere fizic și mental, cât și emoțional.

De aceea, e foarte important să ajungem la un numitor comun în ceea ce privește echilibrul dintre corp, minte și suflet. Arta de a trăi frumos și sănătos cu mintea, trupul și sufletul nu e ușor de găsit, mai ales că pe drumul spre atingerea perfecțiunii întâmpinăm mereu obstacole.

Pentru cine sunt potrivite intervențiile de acest tip?

Dacă dorești să obții un tonus muscular si o pierdere de grăsime, pe care nu le-ai putut realiza cu: dietă, exerciții fizice obositoare, antrenamente de rezistență extenuante, cu multă sudoare, sau alte proceduri non-invazive de sculptură corporală, dacă nu ai timp, nu-ți plac sălile de fitness, dacă esti o persoană sedentară, care lucrează mult la birou, atunci este pentru tine. Fă cunoștință cu tehnologia inovatoare care arde grăsimea, crește masa musculară și îți tonifiază corpul: HIFEM sau impulsurile electromagnetice de înaltă intensitate focalizate.

Acest tratament non-invaziv tonifiază și întărește grupurile musculare mari ale abdomenului și feselor, precum și ale altor zone mai mici ale corpului, inclusiv coapsele și chiar și gambele. Rezultatul: mușchi alungiți și mai bine definiți și o circumferință redusă.

Chiar dacă pe cântar slăbirea nu va fi atât de dramatică, sau chiar nu se va vedea deloc, pentru că mușchii sunt mai grei ca grăsimea, vei pierde cu siguranță în centimetri. În plus, modul în care vei arăta și te vei simți, tonusul și energia pe care o vei dobândi te vor face să te îndrăgostești de “antrenamentele” din Clinica Nova Vita.

Ce face HIFEM?

Se produc 20.000 de contracții musculare, în jumătate de oră. De fapt, toți mușchii scheletici se contractă simultan în zona care este tratată.

Dispozitivul nostru medical Body Sculpt Revolution direcționează aceste impulsuri de energie electromagnetică concentrată de mare intensitate către țesutul muscular, determinând contracții musculare supramaximale, care activează mai multe fibre musculare decât ceea ce se poate obține prin activitatea sportivă normală.

Contractarea în mod repetat, fără odihnă, stresează mușchii, ceea ce declanșează schimbări rapide la nivel celular, ce stimulează creșterea în dimensiune și forță a acestora, iar inducerea contracțiilor supramaximale duce la lipoliza supramaximală și arderea grăsimilor.

Corpul reacționează la cerințele extreme de energie ale acestor contracții cu o reacție catabolică extremă, care are ca rezultat o eliberare importantă de acizi grași liberi. Lipoliza apare mai ales în zona din apropierea mușchilor care se contractă.

Fata și gat – FRUMUSEȚEA ÎȘI POARTĂ ZESTREA PE FAȚĂ

Frumusețea își poartă zestrea pe față. Iar în zilele noastre este din ce în ce mai ușor și mai accesibil să ne ocupam de acest aspect. Cu ajutorul tehnologiei și a inovației în medicina estetică, gama de tratamente estetice pentru cap este una foarte largă și se adresează tuturor problemelor care pot apărea la acest nivel. Fie că e vorba despre tratarea alopeciei, a ridurilor, a porilor dilatați sau a deshidratării – există, astăzi, un răspuns pentru toate acestea.

Deși perfecțiunea este greu de atins, cu ajutorul aparatelor de ultima generație și a celor mai recente practici estetice, puteți sa adresați toate imperfecțiunile care vă împiedică să vă bucurați de viață pe deplin.

Gat și decolteu

Când suntem tineri nu dăm foarte mare importanță pielii. Din păcate, însă, îmbătrânirea prematură a pielii și, în special, a pielii gâtului este o problemă cu care femeile se confruntă din ce în ce mai des și de la vârste tot mai tinere. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că nu acordăm importanța cuvenită ritualului de frumusețe când vine vorba despre gât, pentru că ne concentrăm toată atenția asupra tenului feței. 

Vestea bună este că există o gama largă de tratamente care vă pot rezolva problemele ce pot apărea la nivelul gâtului – injecții cu acid hialuronic, lifting sau laserterapie. În funcție de cât de grave sunt problemele estetice ale gâtului, medicul vă va putea pune la dispoziție soluția cea mai potrivită

Abdomen

Poate ca știm deja ca un abdomen sculptat se face în bucătărie. Însă o alimentație corectă, deși foarte benefică pentru organism și funcțiile lui, nu este suficientă pentru a vedea rezultatele dorite. Din păcate, nici un abonament la sală nu poate rezolva problemele din zona abdomenului pe deplin. Însă, nutriția potrivită împreună cu exercițiile fizice recomandate și încununate cu sesiuni de remodelare corporală pot face minuni.

Deși există încă reticențe în ceea ce privește procedurile de remodelare corporală și eficacitatea lor, trebuie să știți că acestea nu dau greș dacă au la bază un plan de tratament bine gândit, pliat pe nevoile tale și executat de specialiști în domeniu, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.

Picioare

Rihanna, Mariah Carey, Jamie Lee Curtis și Heidi Klum sunt doar câteva din vedetele Hollywoodului care și-au asigurat… picioarele! Motivul este simplu – picioarele sunt partea corpului de care sunt cele mai mândre și care atrag cea mai mare atenție. Pentru cei mai putini înzestrați la capitolul acesta, însă, lucrurile stau diferit. Odată cu înaintarea în vârstă, pielea corpului își pierde elasticitatea și fermitatea, iar pielea picioarelor nu face nota discordantă.

Din fericire, la clinica Nova Vita ne ocupăm de toate problemele neplăcute care apar la nivelul picioarelor. Fie că vorbim despre celulită, vergeturi, vinișoare de sânge sparte sau păr inestetic, la clinica noastră le putem rezolva pe toate. Cu ajutorul aparaturii moderne, dar și a practicilor de remodelare corporală și de epilare definitivă, veți putea beneficia de cele mai bune rezultate, într-un timp foarte scurt.

Rejuvenarea zonei intime – o soluție și pentru problematica incontinentei urinare la femei

Rejuvenarea vaginală este o soluție disponibilă în centrul medical NOVA Vita. Înfrumusețarea, modelarea și întinerirea zonei intime au devenit proceduri estetice populare și la noi în țară. Deși pare încă a fi un subiect tabu și multe doamne încă nu au curajul să apeleze la astfel de tratamente, este important de știut că tratarea zonei intime este exact ca tratarea oricărei alte zone a corpului. Datorită tehnologiei, tratamentele disponibile sunt minim invazive și au efecte vizibile în scurt timp, fără dureri și fără perioadă de recuperare.

Cu ajutorul acestor tratamente, care acționează la nivel celular, se încurajează auto-regenerarea celulelor vaginale și pelvine care, astfel, vor produce mai mult colagen și elastină, îmbunătățind funcția celulei. Astfel se tratează multe dintre problemele care apar și în jurul menopauzei, inclusiv incontinenta urinara. În cadrul clinicii Nova Vita puteți găsi mijloace moderne de diagnostic și tratament destinate tuturor persoanelor care prezintă orice tip de simptome ale aparatului urinar sau genital, precum urinările frecvente sau pierderile de urină, durerile de spate în zona rinichilor, problemele de natură sexuală, controlul prostatei etc. Echipa de medici va stă la dispoziție cu aparatură modernă, fiind mereu pregătită să dea un diagnostic clar și un tratament corespunzător, în funcție de afecțiunile de care suferiți.  

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare