Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Campania “uși deschise femeilor” un proiect destinat femeilor independente și antreprenoare

#usideschisefemeilor este un proiect organizat de comunitatea #petocuricufamilia și este susținută de Gaminvest

Campania se adresează mamelor și tuturor femeilor, atât celor care dețin deja o afacere, cât și celor care se află într-un punct în care nu știu încotro să se îndrepte din punct de vedere profesional sau celor care doresc să schimbe și să-și reorganizeze viața profesională.

Obiectivul general al proiectului este acela de a susține antreprenoriatul feminin, de a motiva și încuraja femeia care-și dorește independență financiară dar și de a oferi inspiratie prin ideile de business prezentate.

Această campanie se va desfășura pe parcursul a 6 evenimente, iar în cadrul primului eveniment ne vor împărtăși din experiența lor:

  • Alina Silaghi, invitatul special al acestei ediții, care este o mămică devotată, deținând și o frumoasă afacere cu implicare în societate și o carieră de succes în domeniul investițiilor și a Bursei de Valori.
  • Dana Demian – specialist fonduri și colaborator Gaminvest, va face o prezentare a programului Start-up Nation
  • Helga Țenț -manager Dream Speedfitness va prezenta un model de business de succes pe lângă cel clasic și va înmâna vouchere valorice cu acces la Fitness
  • Alexandra Giuffrida, gazda evenimentului va prezenta pe scurt 20 de idei de afaceri de actualitate, care pot fi începute oricând și de oricine cu o investiție minimă.
  • Alex Somogyi, fondatorul primului centru de medicină integrativă din București „Global Wellness System” va prezenta un model de business cu impact în welness
  • Izabela Bodor, manager AVON, conduce o echipă numeroasă în cadrul companiei AVON, fiind în același timp și un bun Leadership acasă pentru cei 2 copii

Povestea se scrie in colaborare cu partenerii cărora le multumim pentru susținere

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare