Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Ziua 15 de pandemie. 
Zilnic, 24 din 24 împreună. 

Înainte fiecare își vedea de treabă, fiecare avea programul său iar dacă se întâmpla să aibă loc vreo discuție, după o zi de muncă istovitoare, unul din cei doi era probabil prea obosit ca să întretină o ceartă și cel mai probabil se duceau la culcare înainte de a exploda ceva. Sau, oricât de tensionată avea să fie situația, trecea și azi că maine „har Domnului că mergi la lucru și am timp să-mi trag sufletul”.

Problemele zilnice cotidiene nu ne lăsau probabil de multe ori să degenerăm discuții pe tot felul de nimicuri din casă, însă acum, de cand s-a insitituit starea de urgență și stăm mereu în casă, situația s-a schimbat 180 de grade, în multe din casele noastre.

Apar tot felul de scântei, tensiuni și te miri ce motive de ceartă, care una peste alta ajung să creeze probleme serioase în cuplu, ca și când nu ar fi indeajuns situația pandemiei prin care trecem.

Vazand acest fenomen în cercul meu social, m-am gândit să aduc aportul meu la comunitate prn live-uri cu subiecte precum acesta dar si altele, menite să aducă putina claritate, suport, sprijin si inspiratie pentru a gasi solutii la aceste probleme în familie, personale, de cuplu, etc, în contextul acestei pandemii, care din pacate începe să își reverse efectele.

Sesiunea va fi destinata asadar exclusiv pentru comunitatea #petocuricufamilia m-am gândit să o invit pe Psiholog Sofia Laza, să facem un live împreună, pe această temă, cu întrebări și răspunsuri și câteva tips & îndrumări legate de ce putem face ca să diminuăm și chiar să rezolvăm conflictele de cuplu în această perioadă. 

Sesiunea va avea loc vineri, 3 aprilie, la ora 10:00 online, pe grupul Exclusiv pentru femei – pe tocuri cu familia.

Dacă vreți să împartașiti cu prietenele, surori, rude, adăugați-le în grup înainte de live.

covid19 #pandemie #problemeincuplu #psiholog #terapie #oradea #comunitate #petocuricufamilia #femei #puternice

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare