Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Exista cariera si dupa bebe – despre campanie, conferita si viziune

După un an de campanie „Uși deschise femeilor”, dorim să scoatem și campania: ”Există carieră și după bebe” la lumină.

În acel moment delicat când tot universul tău se răstoarnă, când programul tău îl face cea mai importantă minune din viața ta, bebelușul tău, când tot universul pare că se învârte în jurul lui. Fiindcă în acest maraton zilnic, în cursa fără finiș a unei mame, vine o clipă în care pari singură, când nu găsești răspunsul la întrebarea „Ce se întâmplă cu cariera mea?”. Mii de femei renunță să se mai întoarcă la muncă, altele aleg să se reorienteze, să o ia pe cont propriu.

Când iei o astfel de decizie, e bine să auzi cum au făcut alte femei care deja au trecut prin astfel de experiențe. Prin inițiativa mea, în Oradea există deja o comunitate de femei care își împărtășesc reciproc, dar și celor care vor să adere la comunitate, experiențele personale. Din comunitate fac parte și specialiști, cum sunt spre exemplu psihologi, consultanti sau consilieri. Pe o parte dintre cei care lucrez i-ați putut vedea la evenimentele anterioare iar pe colaboratorii viitori îi veti cunoaște curând.


Obiectivele campaniei sunt:
• Reducerea abandonului profesional după perioada de maternitate
• Consiliere și orientare în carieră pentru mămici – prin workshopuri
• Suport și consultanță start-up business prin serviciile oferite de Gaminvest
• Dezvoltare personală prin evenimente lunare si actiuni de tip focus grup
• Networking, social & business club


Vom organiza prima Conferință Exista Cariera si după Bebe si Seminar în 20 februarie 2020 la Hotel Silver începând cu ora 17.00. Conferinta va dura 3 ore iar seminarul va fi incius in preț dar opțional, dupa terminarea conferinței.


Această conferință este pentru tine dacă:
• Ești proaspătă mămică și vrei să afli cum te poți menține active mental și profesional.
• Se apropie finalul concediului de creștere copil și vrei să îți reîncepi cariera
• Ai senzația că nu te mai potrivești cu vechiul job și vrei să începi propriul business
• Vrei să schimbi domeniul și ești confuză cu privire la alegerea potrivită
• Dacă te confrunți cu una din problemele următoare: depresie, postpartum, dificultăți în căsnicie după bebe, alte schimbări negative în viața personală și socială.

Ce se întâmplă când întoarcerea la job e o adevărată provocare, sau devine imposibilă?

„În primul rând, trebuie să știi că mai există ca tine, imediat după colț, o altă mămică în aceeași situație. La două străzi distanță, de asemenea. Și adunate de peste tot din România, sunt câteva mii. Reîntoarcerea la job, un fenomen?
Da. E un fenomen. 


În cadrul acestei conferințe îi vom avea ca speakeri pe Crina Coliban care este autoare, consilier, coach și speaker. În ultimii ani, expertiza sa pe relații de familie și de cuplu a fost confirmată prin succesul conferințelor sale din turneele prin România.

Corina ne va vorbi despre cele 5 legi pentru femei, cu scopul de a aduce armonia în cuplu.

Cea de-a doua invitată va fi Anamaria Popa care este leader în mobilizarea socială și voluntariat.

În urmă cu un an, Anamaria dădea startul unui proiect imens și extrem de măreț. ”Cu drag pentru viitor” care, pentru Arad, era o premieră.
Capacitatea de a se coborî la nivelul fiecăruia ajutat-o să inițieze campanii de întrajutorare în folosul copiilor abandonați cu aceeași măsură cu care a organizat club de vacanță și tabără pentru copiii mai norocoși. Anamaria împreună cu ajutoarele ei au schimbat din temelie doua etaje ale Spitalului de Boli Infecțioase Copii.
Anamaria Popa ne va povesti despre cum și-a găsit echilibru între vocație, copil și cum ajută alte mame să meargă mai departe.

În continuare Alexandra Giuffrida, mămică, fondator de companie, manager și om de online ne va dezvălui cum reușește să le facă pe toate în 24 de ore și cum se desfășoară cursa ei de rezistență zilnică.

După conferință va avea loc Seminarul „Pune-ți visul la încercare” susținut de Alina Ierugan, speaker certificat JMT, care va susține un exercițiu practic care va reuși să ne motiveze și să ne ofere claritate în privința obiectivelor și scopului fiecărui vis.

Pentru pregatirea acestei conferinte mi s-au alaturat 17 femei minunate, voluntare in aceasta călătorie. Fiecare din aceste femei sunt pline de motivație și empatie, sunt entuziasmate si energice. Se incurajeaza reciproc, nu se judeca intre ele și se deschid cu transparenta atunci cand discuta subiecte delicate la focus grup, intalniri ce au loc lunar.

Sambata care tocmai a trecut am fost la o sedinta foto oferita de draga noastra Narcisa Tripa, care s-a alaturat cu bratele deschise mișcării, fara nici o asteptare in schimb. Ne-a oferit in acelasi timp un cadou minunat, acela de a ne simti frumoase in pielea noasta.

Dupa ce am conceput un design special si unic pentru fiecare membra in parte din echipa mea, ne-am mobilizat sa ne tiparim tricouri care sa simbolizeze unitatea si scopul comun, dar in acelasi timp sa pastreze unicitatea fiecareia si sa contureze diversitatea trasaturilor de care ne bucuram din plin.

Intr-un articol viitor vom posta mai multe poze.


Biletele se pot rezerva online accesând link-ul acesta  rezervare bilet, iar ridicarea lor se va face de la unul dintre punctele de distribuție:
• Hotel Silver recepție (Str. Gh. Doja)

• Birou Gaminvest (str. Cuza Voda colt cu Avram Iancu)

• Ra Oradea (Republicii pietonala)
• Direct de la organizatori și co-organizatorii ai conferinței

La baza acestei campanii stau viziunea mea despre munca si pozitia femeii in familie dar si in societate. Sunt de părere că munca înnobilează omul. Fie că vorbim despre a lucra grădina, de a educa, de a salva oameni, de a produce pâine sau de a lupta împreună cu un grup social, munca e primordială. Din cele mai vechi timpuri, munca a stat la baza dezvoltării societății și susținerii bunăstării în comunități, dar mai ales la baza necesităților umane proprii ale fiecăruia.

În ziua de azi, puține munci sunt cu adevărat «grele» la propriu. Civilizația și tehnologia i-au conturat lumii altă față. Oamenii prezentului au alte nevoi, consumerismul de produse și servicii este amplu și divers. Așadar, ori produci, ori deservești – una din acestea ar trebui să le poți face, chiar de ești femeie și ai acasă unul sau 5 copii atârnați de picior.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare