Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

GALERIE FOTO Primul eveniment din campania Usi deschise femeilor!

Primul eveniment „Usi deschise femeilor” din campania cu același nume, organizat de Gaminvest prin blog-ul petocuricufamilia.ro pentru susținerea antreprenoriatului feminin si independenței financiare.

#usideschisefemeilor

Miercuri, 24 octmobire s-a ținut primul eveniment din seria campaniei „Usi deschise femeilor”, un prim pas realizat cu succes si un start în direcția visată, pentru comunitatea femeilor orădene.

Obiectivele campaniei, inițiată de Alexandra Giuffrida, reprezentant Gaminvest, pornesc de la incurajarea independentei financiare la femei, susţinand antreprenoriatul, carierele si profesiile în rândul femeilor.

Pe parcursul celor 6 prezentari din seria #Usideschisefemeilor care urmează să aibă loc din continuare până inclusiv anul viitor, vor avea loc:

  • prezentarea a peste 100 de afaceri profitabile
  • prezentarea oportunităților de afaceri direct de către companii si personaje cheie din antreprenoriatul feminin.
  • educatie antreprenoriala si financiara motivarea si inspirarea mămicilor si femeilor, prin speakerii invitati
  • Formarea unei rețele de servicii si furnizori în cadrul comunității, pentru susținere și dezvoltare reciprocă.

Evenimentul a fost găzduit de Kokolosh 1, bistro & loc de joacă din Oradea Plaza, unde mămicile au putut participa la prezentare în sala de evenimente în timp ce piticii se distrau la sala de jocuri cu bunicile si tăticii.

Din programul primei editii:

ALINA Silaghi, invitatul special al ediției, despre provocările unui stil de viață împărțit între carieră și familie, între antreprenoriat și comunitate

Alina este o persoana extraordinară, mama si antreprenoare, implicată în comunitate și o profesionistă desăvârșită. Ea se bucura de o carieră de succes pe piata de capital fiind printre singurele femei din acest sector. Detine o afacere cu centru de agrement, Caii din Vale, aflat în Betfia (detalii aici) prin intermediul căreia sprijina Asociatia Pasi Împreună, oferind spre terapie copiilor caii din dotare și spațiul de recreere unde aceștia fac activitati în aer liber, ateliere de creaţie, etc

În timpul prezentării, Alina ne-a dezvăluit parte din parcursul si experientele sale, mărturisind că „totul e sa iti placa si sa te pricepi”.

Întrebată ce crede că sta la baza începerii unei afaceri, Alina Silaghi a pus accentul pe pasiune si pricepere, se poate incepe, chiar si cu resurse financiare limitate.

Din experienta sa la bursa de valori, unde întâlnește zilnic oameni de un nivel financiar înalt, Alina susţine ca de cele mai multe ori, în afaceri, ideea e cea care face diferenta, ideea fiind valoarea în sine. Iată asadar, o oportunitate in afaceri, acolo unde resursele financiare constituie o problema: finanțarea ideilor bune.

Despre start-up, idei de afaceri și modalitati de finanțare cu Dana Demian

Dana, colaborator Gaminvest, este specialist in fonduri nerambursabile. Aceasta a vorbit despre modalitățile de finanțare, oferind informații practice despre pașii de urmat, eligibilitate si conditii de accesare a acestor fonduri.

citeste si 10 idei de afaceri geniale cu si pentru copii

Prezentarea a fost urmată de 20 de idei de afaceri ale momentului despre care am vorbit si despre care urmează a le trimite în format scris celor interesați (contact aici) si extragerea celor 5 vouchere în valoare de 100 lei fiecare pentru înființarea firmei cu Gaminvest.

HELGA Tent – despre motivație, succes si echilibru între afaceri si dezvoltare personala.

Invitata sa dezvaluie secretele frumusetii, tinereții si succesului în afaceri de care se bucură, atât din afacerea DreamSpeed Fitness care se încadrează la afaceri clasice, cat si din prestigioasa companie Lifepharm.

Aceasta din urma afacere constituie un model de business inovator si de interes pentru evenimentul #usideschisefemeilor unde Helga a introdus această oportunitate.

In prezentarea sa, Helga a pus accentul pe motivarea femeilor de a deveni independente financiar si a lucra la visul lor fără să renunțe însă nici o clipă la a avea grijă de sanatate frumusețe.

Totodată susţine ca ceea ce face a venit dintr-o nevoie interioară de a reorganiza tot în modul în care sa completeze si sa echilibreze balanța nevoilor interioare și din plan fizic, astfel încât ceea ce face e în armonie cu ceea ce simte. Cu alte cuvinte, în afacere trebuie sa fii implicat cu mintea si dar si cu sufletul.

Alex Somogyi – Oportunități de business si dezvoltare în Global Wellness System

Alex Somogyi, venit tocmai de la Budapesta pentru evenimentul #usideschisefemeilor, a reuşit sa capteze interesul doamnelor în prezentare sa.

Alex este co-fofondator al Global Wellness System, un centru de medicină integrativa, bazat pe tratamente organice de infrumusetare si SPA. Aceasta este oportunitatea de business prezentată invitatelor, care va fi prezentată si in evenimentul viitor, mai pe larg. Campania „Usi deschise femeilor” sprijina acest model de business si va pune la dispozitie legăturile necesare pentru persoanele interesate.

Izabella Bodor – despre oportunități de carieră și viața de familie

Izabella se bucură de o ascensiune frumoasă în cunoscută companie AVON, unde are poziția de manager. Ne-a vorbit despre ce presupune ca lucrând de acasa alături de familie, sa ajunga la performante în business. Susţine ca potențialul de castig in această companie e mare si timpul acordat porneste de la foarte putine ore pe zi, astfel fiind profitabil.

Izabella spune că in jobul sau esti înconjurat de o echipă fantastică, care lanseaza mereu campanii frumoase la care lucrezi cu drag iar rezultatele sunt pe masura implicării.

Pe parcursul evenimentului au fost oferite nu mai putin de 37 de vouchere, extrase în mai multe rânduri, iar la final au fost pregătite plăsute cu mici atenții si cadouri, incluzând reduceri la diverse servicii

Partenerii noștri au sprijinit această campanie susținând inițiativa

Gaminvest a oferit 5 vouchere in valoare de 100 de lei pentru înființare firma

Cookie Monkey – Sweets and more, laborator de cofetarie – 3 vouchere a câte 50 lei pentru achiziții torturi sau produse de candy-bar

Baby Glow Couture– 3 vouchere a câte 100 lei pentru achiziții creații din atelier

Dream Speed fitness a contribuit cu 10 voucere cu intrare gratuită

Zâmbete by Claudia Lucaciu, a oferit un voucher pentru o ședință foto baby / familie pentru Crăciun.

Royal School – a oferit un voucher valoric de 100 de euro pentru cursul de machiaj, unul de 200 lei pentru cursul de automachiaj.

Avon – prin Izabella Bodor, manager, a oferit 3 seturi de 5 produse la tombola si mostre în plăsute pentru invitate.

Lucdent – 3 vouchere cu o consultație stomatologică gratuită pentru copii

Cate-n lună și în stele – magazin online de jucării din lemn pentru copii, ne-a trimis pentru aceasta zi cupoane cu reducere de 15 lei la achiziții pentru toți invitații.

Krea Karting a oferit vouchere cu reducere la cursul de karting pentru copii peste 6 ani, în valoare de 20 si 70 lei si cupoane de 15% reducere tuturor invitaților

7 perle hand made by Cuibus Ioana a pregătit 50 de brățări cu snur si piatra mineral, 2 brățări superbe pentru tombolă si 3 vouchere a câte 77 lei pentru achiziții bijuterii.

Biocom a oferit la tombola o carte de nutritie cu informații prețioase despre terapii alternative.

Gecko a oferit 50 de intrari Gratuite la sala de escalada, pentru cățărare copii peste 5 ani.

Visual Brand a oferit flyere cu reducere de 15% la toate serviciile pentru toate invitatele, cuprinzând creații, design, foto business si de produs, etc

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare