Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Galerie FOTO si retrospectiva – Usi deschise femeilor, editia a II-a, 20 noiembrie By #petocuricufamilia

Comunitatea ”Pe tocuri cu familia” prezinta a doua editie a evenimentului ”Usi deschise femeilor” din Campania de independenta financiara si antreprenoriat în rândul femeilor din comunitate.

Mulțumiri speciale se duc spre partenerii noștri care au făcut ca acest eveniment să fie încântător și fiecare să plece acasă cu cel puțin un premiu sau un voucher!

Din program:

  • In deschidere prezentarea a 20 de idei de afaceri ale momentului, sfaturi si indrumari, sustinuta de Alexandra Giuffrida
  • Speech inspirational invitat special Corina Gireada, owner Prietenii Veseliei – provocările unui stil de viață împărțit între business si familie
  • Despre oportunități de carieră, cursuri de formare profesională, Flaviu Porojan de la CREFOP, Centru de Educare si Formare Profesionala Oradea.
  • Afacerea care a cucerit lumea: doTerra, de ce are succes si care sunt oportunitățile dar si valorile, susținut de wellness advocate Ioana Ormenisan
  • Secretele tinereții si frumusetii – speech inspirational susținut de Helga Tent, owner Dream Speed Fitness cu un business de succes în Lifepharm, introdus în premieră la Oradea prin #usideschisefemeilor
  • Invitat de onoare, Alex Somogyi, co-fondator al Global Wellness System din București și Budapesta, despre oportunitățile de business Din Lifepharm, anti-aging si strategii de dezvoltare.

Am pregatit plăsute cadou pentru toate invitatele care au continut cadouri, mostre si cupoane cu reduceri la divertisment si servicii.

În cadrul tombolei organizate am avut peste 5o de vouchere cadou de oferit, astfel că fiecare a plecat acasă cu cel putin un cadou.

Afacere la cheie flori in ghiveci: doar 89 lei CD complet, aici

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare