Pentru prima data la Oradea, cel mai ambitios proiect destinat mamicilor antreprenoare, „Operatiunea 1000 de mămici libere”
Un grup de femei-leader au fondat un proiect întrăzneţ, o operațiune de motivare și inspirare a mămicilor din toata România, spre a deveni puternice, libere și pentru a dobândi venituri suplimentare, satisfacții personale și .

Georgiana Stroe, fondatoarea proiectului, m-a invitat să împărtășesc din experienţa mea de antreprenor, manager și mămică, găsind că aș fi potrivită probabil datorită implicării mele în comunitate și online.

Pentru ca mi se pare fantastic, în primul rând cum sună asta: „Operațiunea 1000 de mămici libere”, am acceptat invitația de a contribui activ în primul lor eveniment la Oradea.
Important de precizat, m-am alăurat operaţiunii cu interese obiective, ca invitat special, din pozitia de outsider, fiind din afara companiei Forever, care găzduiește proiectul.

Cu această ocazie, am oferit din partea companiei Gaminvest pe care am reprezentat-o, 3 vouchere in valoare de cate 100 lei pentru îniintarea unei firme, pfa sau alte entitati juridice.
Prin acest gest, Gaminvest – Departamentul Infiintare firme sustine initiativa femeilor antreprenoare din comunitatea locala.
Totodata am oferit tot 3 vouchere, cu intrare libera la locul de joacă Kokolosh, probabil cel mai îndrăgit loc de joaca pentru copii din Oradea.
Kokolosh sustine ori de cate ori are ocazia evenimente destinate mamicilor si parintilo, pe care ii rasfata la bistro-ul din incinta locatiei, cu preparate gustoase. Este unul dintre preferatele mele și am fost bucuroasă să am ocazia să beneficiem de acest gest din partea proprietarilor.

Pregătită să inspir, așa cum am fost provocată, femei si mamici aflate în acel punct al vieţii în care doar un pas mai lipsește să devină antreprenoare, am conturat în discursul meu câteva idei pe care le-am aprofundat in acest articol * click aici *
– ce tipuri de afaceri sunt cele mai potrivite pentru o mămică, din experienta mea.
– cum poate face fata o mămică unei afaceri, având în vedere timpul extra-limitat.
– ce ma motivează pe mine în fiecare zi să mă ridic si sa lucrez la afacerea mea orice ar fi.
– câteva exemple de trucuri si solutii pentru a lucra din timpul de mămică.
– sacrificii vs. satisfactii – echilibru între familie si afacere.

Cu toate că nu am avut niciodată o afinitate spre sistemele de antreprenoriat de tip Multi Level Marketing (MLM), uitandu-ma mai atent, am realizat că sunt mai multe beneficii, în comparatie cu o afacere clasica:
#1 Sistem de lucru – ”Know-how” sau acel „Cum se face”
In MLM: Ti se pune un sistem la dispozitie, pe care doar trebuie sa îl înveți (strategii de vanzare, comunicare, gestionarea timpului, etc)
În antreprenoriatul clasic: Nu beneficiezi gratuit de un sistem, acesta fie se poate achiziționa sub formă de franciză, fie concepi propriul tău sistem în timp, cu experiență și cu multă perspicacitate, muncă și capacitate.
#2 Marketing și promovare
În MLM: Exista deja o echipă care se ocupă de asta, ai sprijin, susținere, materiale promoționale, logo, strategie, logistică – toate gratis.
În antreprenoriatul clasic: Iți creezi singur marca, brandul, identitatea vizuala, strategii de promovare, PR – toate acestea angajand specialisti (in firma sau outsourcing), reprezentand un cost substantial si necesitand timp pentru cercetarea si cunoasterea pietei.
#3: Recrutare si Echipa
În MLM: Pornești cu o echipă alături, beneficiezi de mentor și un networking bine structurat.
În antreprenoriatul clasic: Ai nevoie de angajați salariati și colaboratori externi, furnizori, etc.

Despre echipa frumoasă pe care am cunoscut-o:

Georgiana Stroe, una dintre fondatoarele operatiunii, este în cercul meu de cunoștințe de ceva vreme și o urmăresc cu plăcere în social media. Ce imi place cel mai mult la ea este felul în care implica armonios familia în activitatea sa de business. În toate posturile sale răspândește vibrații pozitive, entuziasm și un aer sincer al succesului. Ce face ea frumos si mai multe detalii, gasesti aici *click*












