Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Skirtbike Oradea editia a V-a în an Centenar, o încântare de culoare şi vibrații pozitive!

Skirtbike Oradea 2018 ?? editia a V-a, cu tema propusă, #CENTENAR, a reunit încă o dată orădence mândre, moderne şi pline de viață! Dacă s-ar organiza lunar, ar creşte stima de sine şi ar reduce riscul depresiei cu 80% în randul femeilor. Deşi spun asta zâmbind, vorbesc serios!

Toate cele peste 300 de femei care au participat, susțin mersul pe bicicletă ca făcând parte dintr-un stil de viață sănătos dar şi cochet, în acelaşi timp. Asta promovează Skirt Bike, defapt!

In timp ce unele şi-au etajat ținute cochete, altele şi-au pus flori colorate, iar altele au ales să lase naturalețea să pălească prin feminitate, prospețime şi stare de bine!

In spiritul Centenarului, fetele au purtat ii cu motive traditionale romaneşti, rochii colorate şi fuste feminine.

Eu am purtat …. ca de obicei, o bucata copil adorabil şi nedesparțit de mami. ?

Pentru mine SkirtBike e o experiență inedită, asa cum cred ca este pentru multe dintre noi, femeile. La acest eveniment avem încă o dată ocazia să radiem frumusețea interioară la exterior, şi să ne etalăm feminitatea, cum altfel decât pedalând la unison, cu multe femei pozitive pline de buna-diapoziție!

Particip de cativa ani la SkirtBike, iar ediția aceasta am decis sa contribui ca sponsor, reprezentant al companiei Gaminvest, care sustine antreprenoriatul în rândul femeilor, oferind un voucher in valoare de 200 euro, pentru înființarea unei firme in Oradea. Acesta a fost castigat de o doamnă, pe care sper să o reîntâlnesc curând.

Tot sustinând femeia modernă şi independentă, voi aduce tribut frumuseții şi bunului gust în articole viitoare, cu ținute şi sfaturi pentru vestimentații la evenimente.

Multumită organizatorilor, Rotaract Club Oradea, am trecut în istoria femeii oradene şi a V-a ediție de Skirt Bike!

Cu cât de puțin poți mulțumi 300 de femei! O plimbare revigorantă, o tombolă cu numeroase premii atragătoare si fotografii reuşite pe care sa le postam cu drag pe retelele de socializare!

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare