Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Usi deschise femeilor – campanie ambițioasă de mobilizare a viitoarelor antreprenoare în Oradea

Campania pentru independenă financiară și dezvoltare personală, numită „USI DESCHISE FEMEILOR” a fost lansată!

O serie de evenimente vor susține ambiția acestui proiect, destinat femeilor și mămicilor care caută idei de afaceri, resurse, inspiraţie si motivație!

În cadrul evenimentelor vom prezenta multiple oportunităţi de carieră și afaceri pentru femei, din mai multe domenii ale antreprenoriatului.

Primul eveniment va avea loc în 24 octombrie, la ora 17:30 la Kokolosh 1 Plaza, Oradea, astfel încât veti putea veni cu toţii: mamici cu pici și eventual, tătici.

Va fi un eveniment relaxat, plăcut, cu sesiuni de make-up gratis, tombolă cu premii atractive, dar mai ales, întâlniri cu oameni-cheie, având ca obiectiv informarea invitaților și formarea unei viziuni de ansamblu asupra antreprenoriatului.

Femeile invitate vor putea astfel să înţeleagă oportunităţile și să o aleagă pe cea atractivă.

Totodată ne propunem să aducem un plus de motivaţie, de care avem atât de multă nevoie uneori, pentru a deveni independente.

Vom discuta cu Alina Silaghi, o persoană extraordinară, cu multe calitati atat ca antreprenor, manager cât si ca mămică si om de comunitate, care ne va împărtăși din experiența și motivația sa în lucrurile minunate pe care le face.

citeste si 10 idei de afaceri geniale cu si pentru copii

In restul programului vom aduce informații preţioase despre cursuri de specializare, fonduri europene, start-up și alte oportunități de business accesibile noua, mămicilor

Din programul de bază al evenimentului #usideschisefemeilor va face parte prezentarea mai multor oportunități de afaceri de tip #StartUp
si finanțare, susţinută de Simona Chirilă, project manager la CRIUS.
Acestea ne va livra informații valoroase care ne vor ajuta să ne conturam mai bine planurile spre a deveni antreprenoare 

Eveniment organizat de comunitatea Pe tocuri cu familia si Gaminvest Romania – Giuffrida Mirko

Detalii si rezervari, aici 

Deasemenea, vor fi alături de noi reprezentați importanți AVON, care ne vor vorbi despre proiectele lor si campania de prevenire a cancerului la sân.

Organizator: Gaminvest Romania – înființării firme & Pe tocuri cu familia blog

#petocuricufamilia #gaminvest #usidechisefemeilor #campaniedezvoltarepersonala #campaniepentrufemei #dezvolatarepersonala #avon #ownbusiness #leadership #businessmom #businssswoman #femeiaindependenta #oradea #evenimenteoradea #mamici #femeialibera #femeiantreprenoare #mamiciantreorenoare #creatoare #mameprenoare

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare