Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

10 calități obligatorii ale unui soț destoinic. Nu ignora argumentele rațiunii!

Visul multor femei este să se căsătorească. Însă bucuria mult așteptatei cereri în căsătorie nu trebuie să-ţi umbrească argumentele rațiunii. Se potrivește alesul tău pentru rolul de soţ? Înainte de a-i spune “DA” verifică, oare corespunde setului obligatoriu de cerințe.

1. Poate vorbi cu tine despre orice, în special despre lucruri complexe.

elefant.ro

Dacă evită conversațiile dificile, uită de el. Dacă vorbiți puțin sau vă înțelegeți cu greu unul pe celălalt – dezamăgirea nu va putea fi evitată. Sunteți împreună pentru a vă sprijini reciproc și a rezolva problemele împreună. Discută cu el acest lucru, așteaptă un timp pentru a înțelege dacă vor exista schimbări. Dacă nu se schimbă, găsește pe altcineva – deschis, matur, echilibrat. Alegeți o persoană care înţelege că evitând problemele, ele nu pot fi rezolvate.

2. Întotdeauna este aproape de tine în momentele dificile.

Când vin vremuri grele, el dispare sau spune că trebuie să vă odihniți unul de celălalt? El pleacă și se întoarce când lucrurile merg mai bine? Acesta este un semn clar al problemei. Dacă nu trăiește vremurile grele împreună cu tine, atunci nu este pregătit pentru căsătorie.

3. Tratează bine femeile

Fii atentă cum tratează alte femei, cum îşi tratează mama sau sora. Vezi cât este de bun și respectuos față de femei, în general. Dacă te deranjează comportamentul lui, acesta este un semn alarmant. Te va trata exact în același mod.

4. Aveți opinii comune asupra principalelor probleme ale vieții: familie, copii, carieră, bani, sex.

Coincid dorințele voastre? Dacă nu, puteți oare ajunge la un compromis care ar satisface ambele părți? E greu să te gândești la astfel de lucruri, când iubești bărbatul. Nu-ţi imaginezi să fii cu altă persoană, dar în viitor vei fi atrasă de acea viață, care îţi este destinată. Acest moment va veni inevitabil. Dacă bărbatul tău nu vrea sau nu poate fi așa cum ai nevoie, caută pe cineva care poate.

5. Se pregătește pentru un viitor comun în plan financiar

Problemele cu banii sunt în vârful listei de motive pentru care cuplurile divorțează. Desigur, acum sunteți îndrăgostiți nebunește. Dar oare veţi putea duce ambii acel stil de viață care vă place? Se pregătește pentru asta? Lucrează la asta? Dacă nu, acesta este un alt semnal de alarmă.

6. Își ţine promisiunile.

elefant.ro

Îţi spune: “Voi veni” și nu apare ore întregi? Sau “voi plăti, nu-ţi fă griji”? Toate acestea sunt promisiuni goale. Ar trebui să arate, atât prin cuvinte, cât și prin acțiuni că tu și relația voastră este prioritară. În adâncul sufletului știi adevărul, dar nu vrei să-l recunoști.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare