Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Vreau sa va impartasesc 10 motive pentru care merita sa iti iei un  şi cum mi-a influențat mie experiența, colaborarea cu un coach grozav.

Discursul meu trebuie sa înceapă cu o mărturisire, şi anume, dacă as putea mi-as lua vreo 4-5 coach-eri pentru fiecare domeniu!? Asta pentru ca am descoperit cât poate fi de fain să ai pe cineva priceput, care e acolo pentru tine, cu disponibilitate 100% pentru „problema” ta, informat şi orientat pentru a te ajuta sa evoluezi, sa îți depaşeşti blocajele sau limitele, dar mai ales, să fie orientat spre soluţii împreună şi pentru tine.

A apela la un coach de dezvoltare personala e, cu siguranta o investitie în propria persoană. Unii merg la sala de sport, altii cumpără carti. Alții isi fac o operatie estetica, altii isi cumpara o masina. Eu am ales varianta coach personal, ca o achizitie, desi e probabil mult prea plastic spus avand în vedere ca gradul de umanizare a procesului este maxim, ajungând să creezi o relație personală transparentă şi sinceră, de alt tip față de cele cu care suntem obisnuiti.

Inainte sa încep să scriu acest articol, am început să îmi dau si definiții, care, cu siguranța, o vor măguli pe Daniela Irimia, pentru ca desigur, ea reprezinta lait-motivul acestui articol, de mulțumire şi absolută recomamdare. ?????

Un , este ca o prietena bună care te ascultă aşa de bine, încât ajungi să te asculți pe sine

Pentru mine, Daniela, este o sursă şi o resursă în acelasi timp. Sursă pentru că îmi dă „de-a gata” informațiile şi tehnicile învățate de ea în decursul anilor, din zeci de cărți şi cursuri de specialitate. Într-o singură şedință este gata să îți dezvăluie metode şi informații specifice, de care ai nevoie.

Sau, daca vrei, un coach de dezvoltare personala te ajuta sa îți găseşti DE CE-urile interioare.

Ce sunt „DE CE-urile”?

Din cate am înțeles eu, de ce-urile sunt cele care ne guverneaza deciziile si reactiile. Odată ce ai înțeles de ce ai făcut ce ai făcut, de ce ai spus ceea ce ai spus, poți înțelege mai departe ce ai de făcut, ce trebuie să elimini, ce îți face bine sau nu, o mulțime de lucruri. Pe mine Daniela m-a ajutat să identific mai multe „de ce”-uri.

Asadar:

Cele 10 motive care te vor convinge sa apelezi la un  sunt:

  • Îti creste stima de sine;
  • Te ajuta sa gasesti singura raspunsurile, perspectiva şi drumul;
  • Te ajuta sa înțelegi „de ce-urile”, care îți guverneaza alegerile si reactiile;
  • Te ajută sa te descoperi, iar apoi, sa te accepti şi să trăieşti (bine) cu asta;
  • E o investitie in tine, la fel cum ai merge la coafor, dar mult mai profund si mai de durata;
  • Te ajuta sa te stapanesti, sa reflectezi asupra lucrurilor;
  • Analizează şi despica împreuna cu tine firul în 4 pentru a identifica ceea ce nu functionează sau unde au loc blocaje emoționale, de comunicare, etc.
  • Te confirmă dacă ai nevoie, îți dă motivație şi fortă cu propriile tale resurse;
  • Te ajută să scapi de blocaje, temeri, inhibitii, obiceiuri proaste sau alte piedici care stau in calea performantelor tale profesionale sau personale;
  • E o persoana obiectiva, de incredere prin deontologia muncii, deschisă şi nu te judecă, indiferent de „confesiunile” facute.

Dacă ai adunat suficiente motive şi vrei să încerci, eu o recomand cu încredere pe Daniela Irimia. Ea ofera inspiratie pentru femei si cursuri online de dezvoltare personala pe site-ul  sau pe facebook aici.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare