Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

O diferenta extrem de importanta intre machiaje o face blending-ul. Aceasta tehnica, dupa cum ii spune si numele, reprezinta amestecarea, difuzarea culorilor. To blend = a amesteca, a mixa, a combina, a imbina.

Blending-ul fardurilor de pleoape se realizeaza cu pensule speciale, rotunde, cu parul lung si moale, astfel incat sa se poata realiza difuzarea culorilor prin miscari circulare ( cercuri mici inainte si inapoi). Iata cateva exemple de pensule.

Cu cat se blenduieste mai bine, adica patrunderea culorilor este una placuta vizual, o trecere fina intre 2 culori, cu atat machiajul o sa arate mai bine. Blending-ul se poate face atat de-a lungul pleoapei fixe ( imaginea 2), pornindu-se cu amestecarea culorilor de la pliul ploeapei ( crease) – linia dintre pleoapa fixa si cea mobila, dar si perpendicular pe pleoapa ( asa cum avem in imaginea 1). Este doar o chestiune de gust si alegere ce tip de machiaj dorim sa purtam, deasemenea si ce culori sa folosim. Important este ca trecerea intre cele 2 sau mai multe culori sa fie una extrem de fina, de usoara. Aveti cele 2 exemple mai jos:

Blending-ul este o tehnica simpla, ce necesita practica, rabdare si atentie, dar sunt convinsa ca fiecare dintre noi vom reusi sa blenduim 2 culori, daca ne concentram putin. ?

A voastra prietena, Elena.

www.makeupelena.ro

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare