Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Calea cea mai scurtă spre a deveni Femeia Independenta

Ce urmează sunt niste definiții ale femeii independente date în decalog de catre Daniela Irimia, autoarea cărții „Femeia Independenta”, încă din primele sale pagini. Pe mine acestea, asemeni unei declarații de fidelitate, afirmații sau chiar mantre, m-au cucerit din prima și cred că pot fi declarate legi universale care să guverneze în orice birou, vestiar, bucătărie, debara, atelier sau orice alta încăpere dominată de energie feminină.

Nu am putut sa nu remarc stilul conștiincios de a scrie, a Danielei, acesta fiind și unul din calitățile care o recomandă ca profesionist, dar ca autoare, nu ma așteptam să aducă atat de multe aspecte practice la nivel de conștientizare, în plan personal a cititorului.

Pe lângă substanța și informație, cartea aduce multe elemente care o fac sa se distingă între alte cărți de dezvoltare personală. Spre exemplu, vei regăsi exercitii practice care te vor scoate din zona de confort și te vor împinge spre a face primul pas.

În carte se voreste despre valori, despre responsabilitate, independenta financiara, asertivitate, si multe alte aspecte care definesc femeia independenta. „Trăiește conform propriilor tale valori” este afirmația autoarei, pe care am avut binecuvântarea sa o aud des, astfel încât pot spune că, alături de principiile din carte și discuțiilor private dintre noi, am reușit să identific o buna parte din valorile mele personale si să mi le asum conștient, ca apoi să mă ghidez după ele.

La finalul cărții vei regăsi perspective ale unor figuri feminine puternice și independente din România, precum Mihaela Tatu, Daniela Palade Teodorescu, Mihaela Stroe, Anamaria Ciuhuta, etc. Cred ca Daniela a vrut să aducă si alte spoturi de lumina pe acest subiect, valorizand în același timp admirația și puterea comunității de femei pe care o defineste și spiritul feminist, valori pe care le afișează cu fermitate si modestie.

Cartea o găsiți aici

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare