Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Anul acesta, printre evenimentele notabile de care m-am bucurat din plin, s-a numarat lansarea CREFOP – Centru de Resurse pentru Educatie si Formare Profesionala Oradea, pentru ca se numara printre ”instrumentele” daca imi permiteti, de care le putem folosi în calea succesului, nu doar al meu, ci si al tau si al oricarei persoane motivate si hotărâte să preia initiativa spre formarea sa profesională.

Închiriere săli cu design inedit pentru prezentari business, cursuri, workshop-uri etc.

Acest centru închiriază săli, pentru conferințe, prezentari, ceea ce pentru mine ca antreprenor, organizator de workshop-uri și întâlniri de business, deschiderea unui astfel de loc a venit tocmai la fix, pentru nevoile mele întâmpinate la prezentări:

  • Pot desfășura evenimente într-un cadru profesional dar cat se poate de friendly, intr-un decor inedit, care impresionează în sens pozitiv participanții.
  • E un loc care îi inspiră și ii orientează spre performanță pe participantii mei.
  • Se află într-un loc cunoscut si usor de gasit de catre toți.
  • Pot inchiria o sală și pentru un numar restrans de persoanea costuri accesibile, nefiind nevoită să închiriez o sală mare pentru o mână de persoane care sa o senzație negativă atunci când e goală.
  • Am din partea lor suport în organizare, ei ocupandu-se de tot ce e nevoie pentru coffee break, catering, suport electronic și birotică – ceea ce e un ajutor enorm.

Formare profesională și cursuri CREFOP

Centrul de educare si formare profesionala CREFOP Oradea ofera în primul rând cursuri. Ii urmăresc pe facebook si desi nu am avut inca timp sa iau parte cursuri, am pe lista câteva si cu prima ocazie cand ma voi elibera voi începe cu unul de digital marketing sau de specializare design în Photoshop. Se mai oferă cursuri de prezentation skills, cursuri acreditate pentru competente antreprenoriale.

Curs Designer Pagini Web

Acest curs de web design are o puternica componenta practica, vei invata web design lucrand. Programa noastra are in vedere intreg contexul: viata ta, vizitatorii, clientii, tehnologia si standardele din mediul digital, colegii care pot lucra cu tine sau dupa tine. In 2018 ai nevoie sa te poti descurca singur sau in echipa, sa lucrezi atat pentru Romania cat si pentru Germania, Franta, Canada sau orice alta tara din intreaga lume.

Cursul de Web Design este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Spre exemplu acest curs costa 870 lei iar pentru someri, elevi sau studenti doar 500 de lei. Din nou, o chestie aplaudabila!

Detalii si inscrieri, aici

Curs design grafic – Photoshop&Illustrator

Dacă vrei să înveți cum să creezi un logo, o carte de vizită, un afiș publicitar, sau chiar toate acestea, acest curs este perfect pentru tine. Acest curs este un start bun pentru cei care vor să învețe cum să folosească programele Adobe Photoshop și Illustrator, și, de ce nu, să înceapă pregătirea pentru o carieră de designer grafic.

Inscriere aici

Curs Competențe antreprenoriale – subvenționat 100 %

Cursul organizat în cadrul proiectului POCU 117994 este gratuit pentru antreprenorii care își desfășoară activitatea principală sau secundară în sectoare economice cu potențial competitiv – lista SNCDI.
Dacă ai un SRL, PFA sau II, ești administratorul propriei afaceri, vino sa te înscrii la cursul Competențe antreprenoriale – 30 ore cu diploma ANC pentru a beneficia de informații utile și necesare dezvoltării afacerii tale.

Completează formularul pentru a afla dacă ești eligibil pentru înscrierea la curs: formular aici

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare