Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Ce poti face cu un caricaturist la un eveniment! Idei surprinzatoare

Să închiriez un caricaturist la evenimentul meu, care sa stea alături cateva ore şi să facă portrete la cerere.

Cat de fain e asta, la un botez de exemplu, la o petrecere de copii, superb!

Nici ca este alt moment care ar putea descrie mai bine bucuria ca un caricaturist in actiune, care sa le faca portrete copiilor cu parintii lor. Ganditi-va ca invitatii îsi iau acasa portretele si isi vor aminti toata viata de evenimentul tau cu mare bucurie.

Poti chiar insasi marturiile sa le concepi astfel. Un mic portret personal (al invitatului) facut sul pe loc si lipit un sigil cu data nuntii si numele vostru. ?

Si daca tot o țin în idei, mergand in zona de corporate, il poti chema pe caricaturist la team-buildinguri, sau la petreceri de firma.

La nunta, de poveste. Invaluieste tema nuntii intr-o poveste din care fiecare invitat iese cu un portret, in cuplu sau impreuna cu mirii. Nu stiu voua, dar mie mi se pare grozav.

Recunosc ca pana sa nu se înscrie pe bursă artistul despre care vreau să vă povestesc, deși auzisem de caricaturist la evenim

ente, nu am recomandat și nici nu am avut plăcuta ocazie să întâlnesc live, decât în diverse reportaje, de la evenimente mai ma

ri.

Asadar, permiteti-mi sa il introduc pe el, cel care schiteaza momente memorabile, comice, pline de emotie si entuziasm cu si despre chipurile oamenilor,caricaturistul Iancu Avram, recunosc ca deja caut in minte cand vom avea urmatorul eveniment, pentru ca mor de nerabdare sa avem un moment de caricaturi, pentru invitati si pentru noi.

Pe Iancu Avram il puteti contacta aici, va raspunde si gratuit va face oferta.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare