Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Comunicare, bune maniere în afaceri și tehnici de persuasiune

Modulele organizate de Gaminvest în cadru intern pentru agentii imobiliari si partenerii afiliați, sunt disponibile acum si publicului larg, mai precis celor care isi propun sa isi performeze stilul de business, sa dobandeasca cunoștințe din domeniul vânzărilor, concentrate pe comunicare, persuasiune si influență. In cadrul acestor module se oferă o serie de îndrumări în afaceri si vânzări legate de modul în care ne adresăm cu tact, persuasiune și felul în care ne exercitam influența.

Bunele maniere în afaceri

Un domeniu mai putin exploatat dar de o importanta majora in interactiunea interparteneriala este conduita si bunele maniere in afaceri. In repetatele sesiuni de training și practica asistată, agenții de vânzări Gaminvest au facut cunoștință cu practicile specifice și bune maniere față de clienți, existând pentru fiecare situație în parte, patternuri de comportament și mod de acționare. Asadar printre obiective se numără însușirea notiunilor de:

Cu alte cuvinte, cum comunicăm cu partenerii de afaceri și clienții, fără a cădea în extremă devenind agresivi in comunicare, antipatici sau dimpotrivă, submisivi sau stângaci in exprimare. 

Te-ar putea interesa si articolul Ce sa nu spui niciodata unui client” 

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare