Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Concertele anului 2019 Bon Jovi, Metallica, Ed Sheeran in Romania

Anul 2019 vine cu concerte spectaculoase pentru iubitorii de muzică live, indiferent de genul de muzică preferat. Biletele deja s-au pus în vânzare și se pare că stocurile sunt aproape epuizate.


Sursa: Voclr.it

Lenny Kravitz promite un spectacol de zile mari la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca în 6 mai, concertul său făcând parte din turneul de promovarea al celui mai nou album al său „Raise Vibration”. Acest album este un mix de genuri muzicale, precum funk, blues, soul și rock ‘n’ roll și nu trebuie ratat de amatorii. Artistul revine în România a doua oară, după concertul din 2008, susținut în București. Biletele se găsesc pe mai multe site-uri de specialitate și au sume cuprinse între 275 și 545 lei.

Sursa: jacarandafm.com

Ed Sheeran este un alt artist așteptat cu drag de către publicul din România. Muzicianul britanic, deținător a 4 premii Grammy și considerat un adevărat fenomen al genului pop-folk, va susține un concert pe Arena Națională, în data de 3 iulie. Spectacolul face parte din turneul de promovare al noului său album „Divide” și se anunță a fi incendiar. Biletele pot fi achiziţionate de pe site-urile de specialitate iar preţurile variază în funcţie de beneficiile oferite: 199, 299 sau 399 lei.

Sursa: NIME.com

Bon Jovi ne va încânta cu muzica sa la concertul ce îl va susține la București, în data de 21 iulie. Spectacolul din Piața Constituției face parte din turneul de promovarea al noului său album „This house is not for sale”. Artistul revine în România pentru a doua oară, după concertul susţinut în 2012 și vine însoțit de colegii săi de trupă, David Bryan care îl acompaniază la clape, Tico Torres la baterie, Hugh McDonald la bas, John Shanks co-producător & co-compozitor și Phil X la chitară. Prețul biletelor pornește de la 230 lei și ajunge până la 750 lei. Se anuntă un spectacol extraordinar.

Sursa: w0ant-ni

Metallica concertează și ea la București în data de 14 august, spectacolul lor fiind foarte așteptat de publicul român. Atât de așteptat, încât toate categoriile de bilete sunt sold out. Concertul face parte din turneul de promovarea al celui mai recent album al artiștilor, intitulat „Worldwired”. Eventim.ro a anunțat că fiecare bilet vine împreună cu albumul „Hardwired…To Self-Destruct”, în format fizic sau digital, o surpriză frumoasă pentru fanii formației.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare