Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Conferinta femeilor – o lectie de succes, cu emotii, valori si educatie! GALERIE FOTO

Încurajare, emoție autentică, frumusețe, scâncete de copii, ședință de make-up pentru o fericită câștigătoare, cadouri, informații utile, cu alte cuvinte, hrană pentru minte și suflet, pentru cele câteva zeci de tinere femei

Sunt cuvintele invitatei speciale a editiei, Florica Chereches. Aceasta a imbratisat invitatia de a lua parte la confetinta „Uși deschise femeilor – Oportunități și provocări în carieră”. Florica Chereches a tinut un discurs despre echilibrul intre viata de familie si cariera, iar povestea sa impresionanta, a fost o veritabila lectie de viata, un exemplu de curaj, perseverenta, credintă și conduită pentru femeile din aceasta campanie.

Am cunoscut femei extraordinare care se luptă zi de zi să realizeze acel mult căutat echilibru între viața profesională și cea de familie. Sunt încrezătoare și optimistă când văd cât talent, dăruire și spirit de inițiativă există la aceste femei, care vor să se dezvolte pe toate planurile, se încurajează unele pe altele să citească, înființând chiar și o bibliotecă în acest sens, și vor o viață bună și prosperă pentru famiiile lor, pentru copiii pe care-i inspiră prin exemplul personal. Mult succes, doamnelor! Onorată să fiu printre voi! – Florica Chereches.

Ca in fiecare ediție, s-a vorbit si despre aspecte practice si idei de afaceri (afla mai multe despre subiect aici. Ideile de afaceri au fost insotite informatii care nu se pot afla de oriunde, informatii valoroase, oferite gratuit, toate in spiritul dezvoltarii si cresterii femeilor atat pe plan profesional cat si personal.

Experientele zecilor de clienti, ale autorilor din cartile de business citite, ale sotului meu cu ani in spate de experienta si studiul pe care il fac de fiecare data inainte sa ma prezint in fata voastra, m-au abilitat sa vorbesc si sa speculez idei de afaceri care, rand pe rand, intr-o proportie uimitoare, se pun in practica in orasul nostru. Sunt onorata ca, desi nu sunt speaker profesionist, am reusit sa transmit si de aceasta data informația spre voi! – Alexandra Giuffrida, fondator #usideschisefemeilor

Invitate de mare valoare pentru comunitatea oradeana, precum Ligia Oala, fondator al fundatiei Rotary Oradea 1113, organizator al evenimentelor Skirt Bike – ajuns la al 6-lea an consecutiv, a fost alaturi de noi si a tinut un discurs fascinant. De fiecare data Ligia, prin prezența si cultura sa impresionanta legată de femei, epateaza prin valoare si autenticitate.

Ligia Oala a venit incarcata cu o plasa de carti din binlioteca personala, spre a fi donate bibliotecii „Usi deschise femeilor” mai multe carti biografice, dezvoltare personala si de beletristica importante, precum biogragia Printesei Diana, Reginei Maria, Margaret Thatcher „Doamna de Fier” a Marii Britanii si multe altele.

„Femeile din Romania si implicit de la noi din oras au nevoie de educatie iar prin evenimentele si initiativele tale consider ca ridici orasul nostru si le ajuti pe femei sa se dezvolte si sa evolueze foarte frumos.”

Sunt cuvintele unei tinere profesioniste, devenita de curand medic stomatolog, participa pentru a 5-a oara la conferinta „Usi deschise femeilor”. Sustine ca gaseste de fiecare data ceva nou si captivant in program si folositor in procesul de dezvoltare personala.

„Mi se pare fascinant sa avem o comunitate de femei-model in Oradea, femei de la care ai ce invata si care sa te inspire si sa se sustina una pe alta” – Ioana Felecan, medic stomatolog

Angela Manoliu – mama a 4 copiii, managerul Scolii Internationale Gimnaziale Agora.

Cristina Duma – Business Owner„A fost o seară excepțională în care Femei și mămici din diferite domenii, am petrecut un timp în care ne-am lăsat inspirate de povești de viață!

Alina Manolescu , a fost o bucurie să te revăd, deacum de 4× mămică și un antrenor de succes! Ești un exemplu de perseverență pentru noi!”

Sofia Laza – psiholog – invitata sa dea mai departe lectia curajului, a coplesit o sala intreaga cu emotie si admiratie prin ceea ce a povestit, atat din perspectiva persoana cat si psihologica.

Biblioteca Femeilor – Usi deschise Femeilor

Am lansat in aceasta editie si Biblioteca „Usi deschise femeilor”. Roxana Iuhasz – de la Gaminvest, va fi „Bibliotecara” acestui minunat proiect, pe care a venit insufletită să il prezinte si sa incurajeze cititul. Impresionată pana la lacrimi, a povestit ce aport in educatie si incarcatura spirituala poate sa aduca lectura in viata unei femei.Evenimentul a fost moderat, putin spus, de Mioara Coroian, cu desavarsire si implicare, autentica, naturala si frumoasa prin toti porii, a sustinut cu putere discursurile si programul evenimentului.Ediția a fost gazduita de Kokolosh Plaza, astfel ca mamicile care au venit cu copiii, au putut sa ii lase la joaca, alaturi.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare