Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Cum să alegi lenjeria de pat perfectă – Un amanunt pe care o femeie adevarata il pretuieste

Știați că ne petrecem aproximativ 25 de ani din viață dormind? Dacă tot petrecem atât de mult timp din viață în pat, nu ar trebui ca patul nostru să fie ultimul sanctuar? Nu merităm un pat care să aibe cele mai bune așternuturi și perne – unele care sunt la fel de moi ca puful și mai pufoase decât norii?

Cei de la Luxuriante.ro, spun un DA răspicat. Păturile noastre, și dormitoarele noastre în același timp, ar trebui să fie încăperi generoase și de un confort somptuos – ar trebui să fie locul unde putem scăpa de stresul zilelor agitate. Deci cum alegem cele mai bune așternuturi posibile?

În acest articol vă vom explica tot ce trebuie să știți despre achiziționarea celor mai bune așternuturi pe care banii le pot cumpăra. Vom vorbi despre densitatea materialului, perne, pilote și desigur, vă vom oferi câteva idei deosebite de desing pentru dormitor.

Iată cum alegem cele mai bune așternuturi:

Contează densitatea materialului?

Probabil că ați auzit deja că pentru a avea un pat confortabil cheia supremă o reprezintă un așternut cu o țesătură deasă. Dacă vreodată ați avut plăcerea de a vă așeza capul pe o pernă cu o densitate de 1000 (fibre/cm2 de material), sigur știți despre ce vorbește toată lumea.

Cu toate aceste studiile au arătat că densitatea materialului nu înseamnă neapărat un material mai fin. De fapt, textura de material fin din magazine poate fi alterată de balsamul cu silicon cu care a fost tratată lenjeria și care va dispărea la prima spălare. Deci nu vă lăsați păcăliți de densitatea materialului. Majoritatea oamenilor aleg materiale cu densitate 400 în defavoarea celor cu densitatea 1000.

Dacă vă doriți așternuturi moi și confortabile, care să garanteze un somn liniștit, vă recomandăm cele din bumbac 100%. Puteți alege între bumbac Egiptean (despre care se spune că ar fi bumbacul de cea mai bună calitate), bumbac Pima sau mix de bumbac. Cu toate acestea, dacă vreți o lenerie la un preț acceptabil vă recomandăm o combinație între poliester și percale. Sau dacă vreți ceva deluxe, puteți opta pentru așternuturi din saten dar țineți minte că acestea au tendința de a capta căldura făcând somnul mai puțin confortabil.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare