Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Despre articolul din revista „Femei de poveste” – editia iunie 2019| Pe tocuri cu familia

Nu in fiecare dimineata am bucuria de a citi în Revista Creștină Femei de Poveste articolul meu, care, văzându-l printre pagini valoroase, ma umple de emotie si recunoștință pentru a fi avut ocazia unica poate, sa transmit femeilor crestine de pretutindeni, valori ale familiei pe care le consider importante, ganduri bune dar mai ales, dragostea lui Dumnezeu, prin lucrarile noastre.

Ma simt onorata si pentru ca am avut surpriza sa gasesc in acelasi numar și povestea doamnei Florica Chereches – un actor politic important al municipiului Oradea, om de comunitate si femeie extraordinara, care dezvaluie o forță impresionantă de viață. Aceasta descrie cum s-a lasat calauzită de prezenta lui Dumnezeu atunci cand viata a purtat-o prin suișuri și coborâșuri, iar cu încredere si nădejde s-a dedicat in slujba comunitatii, mai multor proiecte insemnate care au ajutat mii de femei si tineri sa isi gaseasca drumul in cariera. Am avut placerea sa o cunosc personal la o cafea, si vreau sa va spun ca pentru cateva momente am avut senzatia ca vorbesc cu Lady Diana. Are o privire blândă, atentă, o candoare aparte si o modestie caldă. Vom avea ocazia sa aflam povestea sa și cateva din experientele sale într-o ediție urmatoare a evenimentelor „Usi deschise femeilor”.

Eu am scris despre „Rolul femeii in familie” si despre cum vad eu ca este versiunea ideala a femeii, in cadrul familiei.

Pentru barbati, se stie ca profesiunea ocupa cel mai adesea locul 1, in vreme ce femeile vor pune iubirea pe locul 1, adica dragostea pentru copii si pentru sot. Asta este convingerea mea, cu toate ca activez o cariera de succes. Care sunt convingerile legate de acest subiect, gasiti si in articolul pe aceeasi tema.

In editia din iunie a revistei au scris femei creștine din diferite confesiuni, din Romania și de peste hotare. Pe teme precum „Copiilor mei”, „Schimbarea mintii” sau „Feminitate si o viata cu scop”, autoarele au lasat asternute pe paginile revistei ce au avut ele mai bun de oferit: sfaturi, ganduri si învățături bibilice.

Pe grupul meu Exclusiv pentru femei – Pe tocuri cu familia vom pune la cale o intalnire cu fetele din Oradea care au comandat revista, cel mai probabil la o cafea, prilej cu care va invit să faceti cunostinta cu campania #usideschisefemeilor.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare