Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Despre cărțile pentru copii Usborne și miracolul ce-l poartă în pagini

  Despre cartile Usborne am auzit prima oara de la o prietena buna, mamică a două fetițe. În acea perioadă, fiul meu avea câteva luni, iar eu încă nu cercetasem încă zona asta. Odata cu descoperirea Usborne, ma consider o norocoasa, pentru ca ma simt de parcă am descoperit  o pandoră a lumii cărților.

Am citit apoi mai multe despre ele pe grupurile de parenting, unde mamicile aveau numai cuvinte de apreciere despre aceste cărti. La scurt timp, prietena mea mi-a dăruit o carte de Craciun, Usborne, care ne-a fascinat pe amandoi. Era dintr-acelea cu trasee si jucarie cu mecanism manual, in cazul nostru mosul cu sania, care zbura deasupra oraselor lăsând cadouri la copii. Santino a început imediat să o rasfoiasca, să o întoarcă, să o poarte cu el prin casa. Din acel moment, iubeste cărțile, iar eu sunt fericită că a început așa devreme.

Ca sa intelegeti cum sunt cartile Usborne, de ce le adora cei mici si de unde pot fi achizitionate, am stat de vorba cu un reprezentant Usborne in Romania, Alexandra Guias, pe care o puteti găsi pe pagina sa Alexandra`s books (click aici) sau pe grupul sau unde preia comenzi si împărtășește opinii cu mămici.

https://www.facebook.com/alexandrasbooks/videos/1321287571310009/

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare