Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

”După 7 ani, am puterea să fac mărturisirea public, ce a spus Dan Negru despre Madalina Manole

Vă mai amintiti de ea nu-i așa? Mădălina Manole ar fi împlinit azi 50 de ani.

Am găsit azi pe un site de unde nu aș aprecia vreodata un continut o postare de-a lui Dan Negru, care m-a făcut să imi schimb părerea total despre el, crezâdu-l până azi un teribilist adolescentin maniac de rainting și forțându-se în showuri, credeam că e ușor, superficial.

Dan Negru şi-a amintit de Mădălina.  O face an de an, din 2010 încoace. Omul de televiziune a scris pe pagina sa de Facebook câteva rânduri despre o întâmplare petrecută nu cu mult timp ca fata cu părul de foc să plece dintre noi:kalapod.ro

”De azi-dimineaţă o văd pe toate televiziunile pe Mădălina Manole, aşa cum nu o vedeam deloc cât timp trăia…După 7 ani am puterea să fac mărturisirea public: eu am ucis-o pe Mădălina ! Povestea e scurtă…Am întâlnit-o ultima dată pe Calea Plevnei în faţă Facultăţii de Stomatologie. Eram în maşină, îmi aşteptăm soţia şi ea trecea pe jos. Am coborât din maşină şi am pălăvrăgit vreun sfert de ora…Mi-a reproşat discret că nu o mai invit în showurile mele şi am încercat să-i explic că nu depinde doar de mine, că piaţă de publicitate ne presează să căutăm mereu “noul “aruncând “vechiul” la gunoi. Era mâhnită, nici revoltată, nici resemnată. Doar mâhnită…Ţin minte că am trăncănit apoi minute bune tot felul de banalităţi. A fost ultima dată când am văzut-o în viaţă. Apoi, am aflat că sunt unul din ucigaşii ei. Am o mulţime de complici, de la oameni de radio până la producători, ştabi de televiziune sau corporatişti de prin agenţii de publicitate.Mulţi căpuşează doar televiziunea, radioul, sunt lipsiţi de pasiune dar suficienţi şi aroganţi explicând gusturile publicului. (…) Killerii (ucigaşii – n.r.) Mădălinei sunt şi cei ai Cerbului de Aur, ai folkului sau ai muzicii populare . Cel mai ascultat radio în New York, încă din anii 80, e LiteFM, un format radio hoţ-adult-contemporary unde Sinatra, Elvis sau Beatles sunt în heavy-rotation. Aşa cum a fost Mădălina Manole doar după 14 iuie 2010…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Pe cât de trist, pe atât de frumos gest, regretat și meditat… Dan Negru, un adevarat manifest, recunoștința ta față de muzica, epoca și viața Mădălinei.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare