Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Idei de afaceri pentru femei in anul 2019 – 2020 | Pe tocuri cu familia

In anul 2019 si 2020, din categoria ideinde afaceri pentru femei raman in continuare cautate si preferate ideile de afaceri complexe, multi-laterale – care acopera o arie mai complexa de servicii.

Genul acesta de afaceri necesita o oarecare investitie, sunt afaceri de tip clasic – tradițional, dar adaptate la cererea consumatorului de astazi.

La penultima editie „Usi deschise femeilor” am vorbit despre cateva dintre acest gen de afaceri, de tip afacere-complex. Dintre acestea amintesc:

1. Spalatorie auto cu cafeanea

2. Salon de infrumusetare cu loc de joaca

3. Croitorie si reparatii cu agazin de haine / boutique sau atelier cu vanzare.

In editiile trecute vorbeam despre idei de afaceri 2 in 1 sau 3 in 1. Am speculat cu exactitate necesitatea si aparitia unor noi business-uri in oras, sau dezvoltarea altora. Dintre cele 40 de idei de afaceri mentionate in octombrie 2018, 6 dintre ele s-au pornit in mai putin de un an. Unele impreuna cu această campanie, altele individual, pe cand altele independent total – adica nici macar nu cunosc proprietarii, nici ei pe noi, deci, inca o dovada ca specula a functionat destul de bine.

Ideile de afaceri mentionate in trecut:

4. Magazin Second Hand

Hainele second hand sunt la mare cautare datorita preturilor mici si, in cele mai multe cazuri, a calitatii ridicate.

Este o idee de afaceri valabila si in 2019 – 2020 si pe care o poti pune in practica de acasa, daca ai o camera libera si cu promovarea potrivita.

Idei de afaceri pentru mediul online

Magazinele online, site-urile de continut (blogurile de specialitate sau site-urile de stiri si platformele cu solutii de consultanta online) sunt la mare cautare.

5. Business cu continut online

Ce ai nevoie?
O firmă sau pfa, un laptop, internet. Pt pfa – liber profesionist (freelancer) e nevoie de o diploma in domeniu (care poate fi si un atestat pe TIC sau programare)
O idee de afacere de acasa este sa scrii articole.
Sunt multe firme care cauta colaboratori part time sau full time pentru scrierea de articole.
Website-urile sunt mereu in cautare de profesionisti cu care pot colabora. Daca ai si cunostinte de SEO, e cu atat mai bine, pentru ca in acest domeniu ofertele pot fi chiar mai avantajoase.
In timp, poti creste si poti sa iti creezi o echipa de redactori specializati si sa aferi continut online de calitate.

6. Freelancing – marketing online

Printre cele mai profitabile idei de afaceri online se afla insa companiile de marketing online, agentiile SEO si de creare site-uri.
Peste 17.000 de companii din tara activeaza in aceasta nisa, asigurand astfel o crestere sustenabila in acest domeniu.
In acelasi timp, aceste companii nu sunt doar niste idei de afaceri online care sa aduca profit. Ele pot reprezenta si parteneri de incredere pentru alte companii care doresc sa se promoveze sau sa se lanseze online, jucand un rol important si in succesul afacerilor clasice.

7. Crafturi si productie ușoară – Decorațiuni cadou

Cosurile cadou sunt la mare cautare atat printre firmele mari – cu care poti face contracte. Poti croseta, confectiona bijuterii, flori, elemente florale șj de decor, articole vestimentare, etc. Le poti vinde si pe marile platforme online.

8. Consultantă in diverse domenii

O alta idee de afaceri pentru femei, extrem de valabila si in 2019 – 2020, dar nu numai, este consultanta. Manageri si profesionisti din diferite industrii cauta mereu experti in anumite domenii. Consultanta nu este ceva nou, se regaseste pe piata muncii de ani de zile si va continua sa existe multi ani de acum inainte.
Daca esti expert in anumit domeniu si-ti place sa-i asisti pe altii in a intelege domeniul respectiv, acesta este business-ul perfect pentru tine. Este ideea de afacere ideala pe care o poti face de acasa si poate fi inceputa cu un capital mic de investitii.

Te-ar putea interesa si:

Afla care sunt 5 motive care te blochează sa faci bani online

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare