Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Interviu cu Marian Filip, singer și songwriter de modern country | 100 de artiști la 100 de ani de România

Solistul Marian Filip, alături de bandul lui, reprezintă o variantă perfectă petru orice eveniment din viața voastră. A acceptat să ne acorde un interviu pentru proiectul 100 de artiști la 100 de ani de România și ne-a încântat cu experiența și sfaturile lui. Îl puteți contacta pentru evenimente, booking sau oferte, pe Bursa Artiștilor, click aici. 

Spune-ne în câteva cuvinte cine ești și care este talentul tău? 

Mă numesc Marian Filip, singer/songwriter de modern country, am un album scos în 2012 și un al doilea gata de publicare, am un band înființat acum doi ani, Filip Band, cu care am câștigat anul acesta locul 2 la categoria Best New Country Band, din Germania. Am fost nominalizat de 2 ori, în 2016 și 2017 la Josie Music Awards, Nashville, USA, ca Male Rising Star, Voice Of The Year.

Sigur ai 3 calități care te recomandă în fața publicului și a clienților. Care ar fi acelea? 

Vocea și talentul, perseverența și încrederea în reușită. Hai că au iesit patru în loc de trei. Cred că o anume contribuție o are și imaginea formată și cultivată.

De la ce vârsta practici ceea ce faci în prezent?

Au fost 3 faze, ca să le spun așa. Cea din vremea liceului, unde eram trubadur, faza de cântat la evenimente și faza prezentă, de spectacole, compoziții, albume, etc.

Cum ți-ai descoperit acest talent? 

La început a fost așa, o joacă, mai apoi s-a transformat tot mai mult în joacă serioasă, devenind și un mijloc de exprimare a sentimentelor și a poveștilor mele de viață.

Ce sfat ai să le dai celor care ar dori să înceapă o carieră în acest domeniu? 

Să nu se împiedice de critici. Să îți continue drumul, să facă ce le place, nu ce se cere. Să lase publicul să îi aleagă.

Care crezi că sunt calitățile esențiale ale unui profesionist în acest domeniu? 

Dăruirea, publicul trebuie să simtă , să traiască povestea ce le-o expui. Acest lucru devine posibil doar dacă și tu, ca artist o faci.

http://https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=fjxCxXJUZa8

Pe o scara de la 1 la 10, cât de sus consideri că ai ajuns pentru atingerea propriilor tale obiective în cariera artistică? 

Eu cred că am ajuns pe undeva pe la nivelul 7 spre 8. Mai am de muncit, de compus, de exprimat și povestit, de experimentat, de împărțit, de dăruit!

Ne poti spune cum influențează cariera viața ta personală? 

Aici e mai cu cântec, ca să mă exprim plastic. Și elegant ! Alegerea unei asemenea cariere implică multe sacrificii în planul vieții personale. M-aș limita la această afirmație.

Ai avut și momente critice care ai putea spune că te-au descurajat sau te-au dat înapoi? Care au fost acelea? 

Am avut momente ce m-au dus la o pauză destul de lungă în a cânta și compune. Momentul cel mai semnificativ a fost apariția sși invadarea pieței muzicale de genuri care mie personal nu îmi fac plăcere în a le asculta sau cânta, dar mă rog, fiecare cu gusturile sale muzicale. Dar revenirea a fost de mare efect și cu o ascensiune bruscă, într-un timp relativ scurt.

Ai avut vreun sprijin în carieră ta artistică? Cui ai sa ii mulțumești In mod special? 

Începutul a fost greu, era un lux să ai o chitară, în special electrică. Colegii de liceu au avut și au și acum cel mai mare aport în susținerea carierei mele muzicale. Mai am să le mulțumesc prietenelor și prietenilor ce m-au ajutat să mă mobilizez în momentele în care mă impotmolisem. În ultimul timp, soarta mi-a tot scos în cale oameni de mare ajutor în evoluția și împlinirea mea artistică.

Ce proiecte interesante desfasori în prezent? Pe unde te găsim? 

Un nou album, probabil intitulat Visezi, Lindo!, după cea mai recentă compoziție a mea. Mai am în plan participarea în 2019, în februarie, la cel mai mare festival de Country Music din Europa, ce va avea loc la Berlin. Voi fi prezent cu Band-ul pentru a doua oară. Organizarea primului festival de country din România. Mă găsiți cu toate ale mele pe www.reverbnation.com/marianfilip, pe www.marianfilip.ro, pe youtube, pe facebook, twitter, sau încercați google, că știe tot!

Pe Marian Filip îl găsiți pe Bursa de artiști, unde îl puteți contacta pentru concerte, evenimente, spectacole, etc.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare