Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Ora de sport live pe grupul comunității Pe tocuri cu familia

Salutare!


Doamnelor, ne mișcăm și noi puțin? 
Vă invit vineri, ora 18:00 la Ora de #pilates cu invitata noastră Larisa Enescu personal trainer & pilates coach pe grupul Exclusiv pentru femei – Pe tocuri cu familia

Larisa mi-a explicat atât de frumos cât de importantă este miscarea și la nivel psiho-emotional și în plan energetic de la interior la exterior.

Asadar vom avea:

 30 de minute sesiune de sport Online
 30 minute sesiune Q & A – în care Larisa va raspunde la întrebările voastre legate de ce exerciții putem face acasa în această perioadă, imunitate și wellness trup și suflet!

Puneți-va reminder, ladies, vineri, ora 18:00 
Vom descoperi exerciții fizice simple dar eficiente pentru a ne menține într-o forma excelentă de echilibru si sanatate!

Iată ce ne transmite Larisa Enescu

Iubesc sportul pana la nivel de celula si cred cu tarie ca toti am fost creati pentru miscare si ca este cea mai frumoasa forma de dezvoltare.
Am facut sport de la varsta de 6 ani iar asta a pus caramizile pe mai departe.

De peste 4 ani de zile dezvolt un concept de miscare in mediul ONLINE, numit Your-reimagined self care efectiv muta sportul la tine acasa.

Daca reusesti sa vezi o oportunitate acolo unde altii vad o lipsa, vei fi tot timpul cu un pas in fata. Iar eu mi-am dorit sa vin in intampinarea femeilor a caror principala provocare este timpul, cu acest mod de miscare la un click distanta.


Asa cum stiti deja, traim pe 3 planuri ale existentei: suntem fiinte spirituale, dotate cu un intelect si traim intr-un corp fizic. Intelegerea in profunzime a felului in care traim mai departe de latura fizica, m-a pasionat dintotdeauna si ce bucurie a fost sa imi dau seama ca se imbina perfect cu ceea ce iubeam deja sa fac: sport.


Vrei sa fii aliniat cu scopul tau in viata. Iar pentru asta, e nevoie sa-ti recapeti controlul asupra corpului tau, asupra farfuriei si asupra imaginii de sine. Restul, va fi istorie.
Deabia astept sa ne cunoastem vineri, sa transpiram impreuna si sa invatam inca putin despre corpul nostru.”

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare