Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.
Caută

Oradea, o lecție de umanitate pentru Romania – record la donații #orasulfaptelorbune de RadioZu

Mii de orădeni vor petrece Craciunul cu inima mai ușoară in timp ce semenii lor care se luptau cu viața, au primit o nouă șansă și au fost salvați. Sumele stranse au fost colosale intr-un timp foarte scurt!

” Orădenii au fost din nou la înălțime și au reușit să doboare recordul de donații înregistrat în anii precedenți la București” – sunt randuri scrise pe bihon, pe care le citesc cu emotie si cu piele de gaina. Oradea nu s-a dezmintit nici de aceasta data, si pe langa ce stiam deja, ca avem civilizatie si cultura, astazi mi s-a confirmat ca suntem inconjurati de bunatate si solidaritate!

Până sâmbătă seara, echipa Radio ZU a reușit să strângă 539.619 euro. Pentru Evelin s-au strans peste 240.000 de euro, pentru gemenele Ingrid și Maia – 103.000 euro, Răducu a.adunat 30 000 euro, Bianca din Galați – 7 300 euro, Laurențiu – 25.000 euro, Gabriela – 10.300 euro, tanara Bianca din Reșița a adunat 71.580 euro și micutul Bubu – 12.000 euro.

La revedere, Oradea! La revedere, #OrasulFaptelorBune! Noi suntem câțiva oameni ZU care încearcă an de an să transforme cât mai multe vise în realitate și să răspândească un strop de empatie în a noastră Românie. #OFB2019. De această dată am simțit că nu suntem doar câțiva. V-am simțit pe toți alături de noi. Vă mulțumim că ați făcut din ce aveți o minune! Ați salvat vieți, ați adus zâmbete pe fețele unor oameni care aveau nevoie de asta și ați arătat că românii sunt uniți și știu să aibe grijă unii de alții. Fiți buni în continuare! ❤️

Au scris pe pagina lor oficiala, Radio ZU

Cei 8 DJ de la Radio ZU (Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Răzvan Popescu, Flick „Domnul Rimă”, Raluca Benavides, Emma, Tea Teodorescu și Adi Mihăilă „The Hitman”) au urcat sâmbătă seara pe scena din Piața Unirii pentru a mulțumi orădenilor și tuturor românilor care au donat sume impresionante de bani în ultimele zile.

„Oradea, Foarte Bine”
Cea de-a cincea ediție a „Orașului Faptelor Bune” a fost organizată în premieră în afara capitalei. Eforturile echipei de la Radio ZU au fost răsplătite de orădeni, care au donat în număr foarte mare la urna din cadrul „casei de sticlă”. Potrivit anunțului făcut de Mihai Morar pe scena din Piața Unirii, orădenii au doborât recordul stabilit în anii precedenți la București. Mai exact, în urna amenajată în „casa de sticlă” au fost donați peste 140.000 de euro, o sumă aproape dublă față de recordul precedent, 70.000 euro.

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare