Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a primi informații actualizate, noutăți, perspective sau promoții.

Piese magnetice din lemn | Jucarii inteligente pentru copii educati in stil Montessori

Activitati Montessori cujucarii cu piese magnetice din lemn

Dupa cum stiti deja, eu cu fiul meu, adoptam doar jucarii organice, purtatoare de simboluri, copilăroase şi foarte aspectuoase.

Daca jucariile nu sunt au o estatica aparte, nu le cumpar. Pentru ca o jucarie sa fie creditată de ochiul mamei antrepre-artistico-atente, trebuie ca acestea sa aibă un anumit nivel de singuranță, să fie confectionate din materiale rezistente, dar obligatoriu simpatice. Daca jucaria nu spune o poveste, decum o vezi, nu reprezinta nimic.

Citeste aici „Acestea sunt jucăriile pe care nu recomand să le cumpere nimeni”

Despre piesele acestea mangetice, Tegu, care sunt in primul rand, scumpe (v-am zis ca fac review pe bune!) am două lucuri de spus:

1. Piesele Tegu sunt în primul rând, pentru copii inteligenti, pentru ca sunt alegerea parintilor inteligenti, care educa omulețul cum ştie el mai bine în lumea asta.

2. Jucariile magnetice din lemn, sunt genul acela de jucării pe care le cumperi că au şi copiii prietenilor din Canada, (micul snob cu ochelari care stă la butoane în ciuda noastră), ajungi apoi să le îndrăgeşti imediat ce îți dai seama că piciul se joacă mai bine cu ele decât la tabletă, apoi le duci cu tine peste tot, inclusiv în călătorii, dându-ți şansa să încerci măcar să bei o cafea pe promenada la Nisa, liniştit, sau să priveşti pe geam in maşină, pentru ca garantez, copilul e absolvit de asamblarea acestor piese cu magnet.

În cele din urmă, ajungi să le aduni de prin casă şi să le pui mândru în biblioteca ta, pe post de coture, ca până acum ai avut doar doua-trei cristale şi niste sticle de vin, demodatule, pardon, seriosule! La drept vorbind, oricum de-acum decorul casei e asigurat mai mult sau mai puțin de jucării, macar s-o facem cu stil.

N-as putea spune daca au echivalent in zona de jucarii creatie/dezvoltare/imaginatie, pentru ca sunt unice, veti vedea.

Vezi video youtube aici

Acele jucarii care le poti lasa mostenire din generatie in generatie pentru ca dureaza o vesnicie. Atat de bine sunt facute, incat nu se sparg, nu ne degradeaza.

Siguranta: acest produs se conformeaza normelor de siguranta europene EN71, americane CPSIA 2011, si canadiene (Health Canada).

Varsta recomandata peste 1 an

Sa mai stiti ca pentru fiecare set vandut, se planteaza 10 copaci in loc! Fii si tu parte din povestea Treerific


Sa construim, mai mult si mai mult. Jucariile Tegu sunt formate din piese de lemn cu magnet inclus, care au forme geometrice diverse si poti construi ce vrei tu! Forme mici, care se misca, turnuri inalte, masinute de mare viteza. Copii vor sfida gravitatia cu piesele magnetice Tegu!

Scris de Alexandra Giuffrida

Citeste si „Jucarii blande in educatia copiilor”

Facebook
Twitter
Email
Alexandra Giuffrida
Alexandra Giuffrida

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole asemănătoare